Milyonların Dinlediği Şevko, Klibiyle Tüm Dijital Kanallarda!

Milyonların Dinlediği Şevko, Klibiyle Tüm Dijital Kanallarda!

Bildiğini üzere artık sosyal medya aktif olarak kullanılıyor. İnsanlar, özel bir anlarını, sevdikleri parçaları ve eğlenceleri sosyal medya kanallarından paylaşıyor. Bu sayede bazı şarkılar, bazı anlar milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Şevko da tam olarak bu şekilde adını duyurdu. Paris’te bir düğünde müthiş bir eğlencenin, halayın Şevko eşliğinde yapılması, görüntülerin YouTube üzerinden yayınlanması büyük bir ses getirdi. İzleyici sayısı saatler içerisinde binlere, yüzbinlere ve milyonlara kadar uzandı. En çok izlenene videolar arasında yer alması da Uğur Çoban’ın çocukluktan gelen yeteneğinin bir kez daha ayakta alkışlanmasına neden oldu. Birçok kişi özel günlerde, etkinliklerde ve düğünlerde Şevko eşliğinde eğlenmeye devam etti. Uğur Çoban hayranları bu muazzam parçanın bir klibi olması konusunda da oldukça ısrarcıydı.

Grup Yeksan ile adını duyurmaya devam eden Uğur Çoban, YouTube üzerinde elde edilen başarıyla klip yapmaya karar verdi. Yani milyonlara ulaşan, dillere dolanan Şevko böylelikle klibiyle de buluşmuş oldu. Klip, Fransa’nın başkenti, aşıklar kenti olan Paris’te çekildi. Şimdilerde en çok sevilen parçalardan biri olmasının yanında, Uğur Çoban’ın doğup büyüdüğü şehirde klibinin yapılması da ayrı bir güzellik olarak yorumlanıyor.

Uğur Çoban’ın hayranları, Urfa yöresine ait olan Şevko’nun hem klibi hem de söz ve müziğine karşı ayrı bir hayranlık beslenemeye devam ediyor. İzleyici sayısının günden güne artması da klip üzerindeki profesyonel çalışmanın, ses ve çözünürlük kalitesinin ne kadar yüksek olduğunu kanıtlıyor. Alanında uzman bir ekiple çekilen Şevko, hayranlarının beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor. Klibi izlerken aradığınız o akıcılığı yakalıyorsunuz. Ayrıca Uğur Çoban’ın Şevko’yu söylerken çekilen görüntüleri, klibin içerisine doğallık katıyor, kaliteyi en iyi şekilde hissettiğinizden emin olabiliyorsunuz.

Şevko Paris’ten Tüm Dünyaya Ulaştı!

Uğur Çoban, son dönemlerde de haberlerde yer alan isimlerden biri. Hayranlarının kendisini merak etmesi üzerine, haber sitelerinde Uğur Çoban’ın hayat hikayesine yer verilmişti. 1987 yılında dünyaya gelen Çoban, şimdilerde Yeksan grubu, Şevko ve diğer başarılarıyla anılırken, henüz altı yaşında bağlamayla tanışmıştı. Bu yüzden çocukluktan ve aile bağlarından gelen özel yeteneği, geleceğini de etkilemişti. Uğur Çoban, şimdilerde halkın sever dinlediği, insanların özel günlerinde sesini duyuran bir sanatçı olarak tanınmaktadır.

Erzincanlı bir ailenin ortanca çocuğu olan ve çekirdek ailesiyle beraber yaşayan sanatçı Uğur Çoban, kendisindeki ışığı fark eden hocası Talip Özkan ile yolu kesiştikten sonra bu alandaki cevherini geliştirmiştir. Hocasının beğenisini kazanması, yeteneğinin üzerine düşmesi ve notaları, müziği severek çalışmalarına devam etmesi sayesinde bugünlere ulaşmıştır. 13 yaşındayken Paris Türkü Evleri ve düğünlerde sahne alan Uğur Çoban, şimdilerde tüm dünyanın tanıdığı, sevdiği Şevko parçasının sahibidir. Son dönemlerde yaptığı Şevko klibiyle de gönüllerde taht kurmuş, parçanın en iyi şekilde yansıtılmasını sağlamıştır. Kendisine sorulduğunda, bu alandaki başarısının müziğin ruhuna olan inancından kaynaklandığını söylemektedir. İşini severek yapan herkes gibi, müzikle iç içe olmanın kendisine iyi geldiğini aktarmaktadır.

Şevko, son dönemlerde hemen her etkinlikte istenen halaylardan biri olarak bilinirken, sürekli olarak dinlenmeye devam etmektedir. Klibin çıkmasının ardından kısa sürede alınan etkileşim hem söz müzik hem de klip olarak başarının elde edildiğinin kanıtıdır. Şevko, son zamanların en seviyen halaylarından biri olarak öne çıkarken kendinizi müziğe kaptırmanıza yardımcı olmaktadır.

Uğur Çoban Şevko Klibiyle Yine Ön Sıralarda!

Uğur Çoban, bir süredir beklenen Şevko klibiyle ön sıralarda yer almaya devam etmektedir. Günden güne daha iyi etkileşim almasının yanında YouTube platformunun haricinde de tanınmaktadır. Diğer sosyal medya kanallarında da kısa videolar halinde paylaşılmaya devam edilmektedir. Halay severlerin listesinde ilk sırada yer alırken, klibin kalitesi, uzun zamandır yapılanın en iyisi olduğunu kanıtlamaktadır. Klibin büyük bir özveri, halaya kendinizi kaptırmadan edemeyeceğiniz ruhuyla hazırlanması çok daha etkileyicidir. Klibe https://www.youtube.com/watch?v=3Fc20wQ6xNs adresinden ulaşabilirsiniz.

Şevko klibinde çalınan enstrümanların söz ve müziği etkileyici şekilde desteklediği de hissedilmektedir. Oldukça doğal ve kaliteli görüntülerin ortaya çıkması da halayla eğlenmeyi sevenlerin daha çok ilgisini çekmektedir. Milyonların dinlediği ve tekrar tekrar dinlemeye devam ettiği Şevko, Uğur Çoban’ın sonraki çalışmalarının da şimdiden merak edilmesine yol açmaktadır. Hayranlarıyla sosyal medya platformları üzerinden iletişimi kesmeyen, YouTube kanalında halayın en iyi haliyle karşınıza çıkan genç sanatçının en sevilen parçalarından biridir.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.