FLAŞ GELİŞME! Gaziantep FK'da büyük şok! Kulüp Kayyuma mı kalıyor? Başkan adayı çıkmadı mı?

FLAŞ GELİŞME! Gaziantep FK'da büyük şok! Kulüp Kayyuma mı kalıyor? Başkan adayı çıkmadı mı?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde beklenen olağanüstü kongre çoğunluk aranmaksızın yarın yapılacak. Saat 13.00’da Kulüp Binasında gerçekleşecek olan kongre öncesinde aday yok. Mevcut başkan Cevdet Akınal ise aday olmayacağını açıkladı. Yeni başkan adayı çıkmazken yarın yapılacak olan kongrede aday olmaması halinde kulübün kayyuma kalması bekleniyor. Şu ana kadar hiçbir aday çıkmazken bugünkü kongrede kulüp kayyuma devderilecek.

KONGRE YAPILACAK MI?
Gaziantep Futbol Kulübü'nün yarın yapılması beklenen olağanüstü kongresi öncesinde belirsizlik devam ediyor. Yeni başkan ve yeni yönetim kurulunun belli olacağı kongre öncesinde hiçbir aday çıkmazken mevcut yönetimin ise görevi bırakacağı öğrenildi. Başkan Cevdet Akınal’ın aday olmayacağını açıklamasından sonra gözler yeni adaya çevrilirken şu ana kadar hiçbir aday çıkmaması şaşkınlık yarattı. Kongrenin ise kesin yapılacağı öğrenildi. Kongrenin yarın saat 13.00’da kulüp binasında gerçekleşeceği bildirildi.

AKINAL VE EKİBİ BIRAKIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanlığına şu ana kadar kimse aday olmazken şehrin önde gelen isimleri ise henüz bir aday çıkmadı. Mevcut başkan Cevdet Akınal ve yönetiminin yarın görevi bırakacağı öğrenilirken aday olmayacakları belirlendi. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, “Ben kesinlikle aday değilim. Yeni bir aday çıkarmı bilmiyorum ama, biz kongremizi yapacağız. Gaziantep’in bu kulübe sahip çıkması gerekiyor” dedi.

KAYYUMA KALMASI GÜNDEMDE
Gaziantep Futbol Kulübü’nde mevcut yönetimin olmayacağı ve yeni adayın çıkıp çıkmayacağı netlik kazanmazken kulübün kayyuma kalması ağırlık kazandı. Gaziantep ekibine şu ana kadar hiçbir aday çıkmazken yönetim kurulu listesi dahi oluşturulamadı. Yarın yapılacak olan olağanüstü kongrenin saat 13.00’da çoğunluk aranmaksızın yapılacağı ve bu kongrede kulübün anahtarının ise kayyuma devredileceği gelen bilgiler arasında.

ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTILAR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yaşadığı ekonomik sıkıntıyı aşmak üzere kenetlenen Gaziantep protokolü iki gün boyunca Ankara’da kamp kurdu. Bir çok görüşmelerde bulunan Gaziantep protokolünün vergi borcu ve SGK borcundan dolayı görüşmeler yaptıkları gelen bilgiler arasında. Ankara’daki görüşmelere Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.