Gaziantep Kuyumcular Odası Bilgileri

Gaziantep Kuyumcular Odası Bilgileri

Gaziantep Kuyumcular Odası ile ilgili detaylı bilgiler elde etmek için yazımızdan yararlanabilirsiniz. Güncel altın fiyatları, kuyumcular odası başkanı, iletişim bilgileri ve kuyumcular çarşısına değinerek Gaziantep ilinde Kuyumcular Odası ile ilgili genel bilgilere yer verdik. Bu bağlamda yaptığımız araştırmalar ve güncel bilgilerle Gaziantep ili ile ilgili Kuyumcular Odasını ilgilendiren bilgileri elde edebilirsiniz.

Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı

Gaziantep Kuyumcular ve Sanatkârlar Odası'nın genel kurul toplantısı sonucu Tuncay Tabur; tek liste seçimleri ile Kuyumcular Odası'nın başkanı olarak göreve başladı. Gaziantep Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantının ardından Tuncay Tabur, kendisine gösterilen güvenden dolayı teşekkür ederek başkanlığı devraldı.

Gaziantep Kuyumcular Odası İletişim

Gaziantep Kuyumcular Odası ile iletişime geçmek istiyorsanız, aşağıda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Telefon numarası: 0342 230 44 44 nolu fax numarasından iletişime geçebilirsiniz.

Gaziantep Kuyumcular Odası'nın e posta adresi aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. E-posta : [email protected]

Gaziantep Kuyumcular Odası adres bilgileri: Gaziler Cad. Çekemoğlu İşhanı K:3 No: 98 Şahinbey /Gaziantep

Soru, dilek ve şikayetlerinizi ilgili kişilere iletebilmek, sunulan tüm hizmetler ile ilgili detaylı bilgiler talep etmek, kurum tarafında sunulan hizmetlerden yararlanmak için telefon numarası üzerinden veya online randevu oluşturmak için Gaziantep Kuyumcular Odası'nın resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gaziantep Kuyumcular çarşısı

Gaziantep Kuyumcular Çarşısı'nda en güncel fiyatlarla altın alım ve satımı gerçekleştirebilirsiniz. Gaziantep Kuyumcular Çarşısı tüm arayışlarınıza yanıt verecektir. Gaziantep çeyrek altın, Cumhuriyet altın, gram altın ve daha fazlasını bulabileceğiniz Gaziantep kuyumcular çarşısına uğramalısınız. Gaziantep Kapalı çarşı; Çukur, Gaziler Caddesi 27010 Şahinbey Gaziantep adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Altın almak istiyorsanız; Gaziantep kuyumcular odası altın fiyatlarına göz gezdirmelisiniz. Gaziantep kuyumcular çarşısı şehir içindeki tüm kuyumcuları kapsadığı için fiyat analizi yaparak altın fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Türkiye'de ve tüm dünyada oldukça meşhur olan Gaziantep altın takıları birçok yerde sergilenerek dönem dönem gümüş, altın ve mücevherler ile ilgili fuarlar da düzenlenmektedir. Gaziantep kuyumcular odasına kayıtlı 568 kuyumcu ve 500 civarında iş yeri bulunmaktadır.

Gaziantep Kuyumcular Odası altın fiyatları

Gaziantep kuyumcular odası altın fiyatları şehirde bulunan tüm kuyumcuları kapsadığı için en güncel fiyatları sunuyor. Günlük olarak altın fiyatları da yenilendiği için devamlı canlı tabloyu takipte kalmalısınız. Gram altın ve diğer tüm altınlar günlük olarak güncellendiği için siteyi takipte kalabilirsiniz. Gaziantep Kuyumcular Odası altın fiyatları piyasada yer alan değerlere göre değişiklik göstermektedir. Gaziantep'te altın alacaklara tavsiye olarak Gaziantep anlık altın fiyatlarını takip etmenizi önerebiliriz.

Gaziantep altın fiyatları anlık görebilmek için; https://bedavainternet.com.tr/kac-tl/gaziantep-altin-fiyatlari adresine tıklayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.