Dünya Kupası'nda Finalde Messi'li Arjantin ve Mbappe'li Fransa Bugün Karşılaşacak! Peki Arjantin mi, Fransa mı Dünya Kupasını Alacak? Arjantin – Fransa final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya Kupası'nda  Finalde Messi'li  Arjantin ve Mbappe'li Fransa Bugün Karşılaşacak!  Peki Arjantin mi, Fransa mı Dünya Kupasını Alacak? Arjantin – Fransa  final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Dünya Kupası’nda final heyecanı. Dünya şampiyonluğu için Arjantin ile Fransa, 18 Aralık 2022 bugün kozlarını paylaşacaklar.

Kasım ayının son haftasında başlayan ve yaklaşık bir aydır devam eden 2022 Dünya Kupası, Katar’daki yazın 50 derecelere ulaşan hava sıcaklıklarından dolayı tarihinde ilk defa bir kış mevsiminde gerçekleşti. Grup maçları itibariyle birçok önemli milli takım ve yıldız futbolcunun mücadelelerine tanıklık ettiren organizasyonda artık son noktaya geldin.

Fransa, turnuvanın en sürpriz ekiplerinden olan Fas’ı 2-0’lık sonuçla mağlup ederek adını finale yazdırdı ve Hırvatistan’ı yarı finalde 3-0’la geçen Arjantin’in rakibi oldu. Bir nevi tangocular ile horozların karşı karşıya geleceği mücadelede futbol adına büyük bir savaşın ortaya çıkacağı konuşuluyor.

Fransa Yine Şampiyonluk İstiyor

2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan’ı mağlup ederek şampiyonluk coşkusu yaşayan Fransa’da gözler yine şampiyonluğa dikildi. Teknik direktör Didier Deschamps, futbolcularına Arjantin maçında galibiyete ulaşma yolunda önemli taktik ve önerilerde bulunurken, basına verdiği demeçlerde de hayli iddialı olduğunu dile getiriyor. Özellikle Fransa’nın sahip olduğu futbol ekolüne fazlasıyla güvendiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, ‘’Sahaya galibiyet için çıkacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Rakibimizi iyi analiz ettik. Dolayısıyla maçın favorisi olarak görüyorum kendimizi fakat bu rehavet olacak anlamına gelmiyor. En iyisi için sahada olacağız’’ dedi.

Arjantin – Fransa Maçı Ne Zaman?

Arjantin – Fransa Dünya Kupası final mücadelesi 18 Aralık Pazar (Bugün) saat 18.00’de başlayacak. Mücadeleye çok yoğun bir ilgi olacağı kaydedilirken, özellikle de yıldız futbolcularla dolup taşan her iki milli takımın futbol adına müthiş bir seyir zevkine sahip performanslar sergilemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Arjantin – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Arjantin – Fransa maçı her zaman olduğu gibi yine TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Büyük final öncesi gerçekleşecek kapanış törenini de yayınlanacak olan devletin kanalının, büyük maça dair önemli yorumlar gerçekleştireceği bu programda futbola ve final coşkusuna dair birçok detayı anbean takip etme şansı bulacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.