Caner Erkin Kartal’a Dönüyor!

Caner Erkin Kartal’a Dönüyor!
Beşiktaş, eski sol kanat oyuncusu Caner Erkin’le büyük ölçüde anlaşmaya vardığını duyurdu. Uzun zamandır sol bek açığı yaşayan siyah –beyazlı kulüp, teknik direktör Şenol Güneş’in göreve başlamasıyla birlikte de düğmeye basmıştı. Bu doğrultuda sol alana tecrübeli bir isim takviyesi gerçekleştiren Kartal, tecrübeli futbolcuyla ilk etapta 6 aylık sözleşme yapacak.

Karagümrük’te Sorunlar Yaşadı

Fenerbahçe ayrılığı sonrasında Eylül 2021’den bu yana Karagümrük formasını giyen Caner Erkin, bu sezonun ilk yarısında 6 asistlik bir performans ortaya koydu. Buna karşın Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ile anlaşmazlık yaşayan deneyimli oyuncu, sözleşmesini feshettiğini duyurmuştu. Bunun üzerine Şenol Güneş’in hem siyah-beyazlı kulüp hem de A Milli Takım’ndan eski öğrencisi olan deneyimli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği kaydedilirken, 34 yaşındaki yıldızın da böyle bir gelişme için hayli heyecanlı olduğu söyleniyor.

Konuyla alakalı daha önce açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi; ‘’ Caner hırsını sevip çok beğendiğim bir futbolcu. Böyle bir durum yok diyemem ama var da diyemem.’’ Yorumunu yapmıştı. Bu konuyla alakalı teknik direktör Şenol Güneş’le toplantı düzenlediği söylenen Çebi’nin, hocasının talebi doğrultusunda Caner Erkin’e yeşil ışık yaktığı ve bu doğrultuda da başarılı sol bekle bir anlaşmaya varıldıkları kaydedildi.

Kariyeri Farklılıklarla Dolu

Beşiktaş formasıylsa2016 -17 sezonunda şampiyonluk coşkusu yaşayan Caner Erkin, kariyerine Manisaspor altyapısında başlamıştı. Manisa temsilcisinde sergilediği performansla dikkat çeken Erkin, genç yaşında CSK Moskova kulübüyle anlaşarak Rusya’nın yolunu tutmuştu. Moskova ekibinde çok uyumlu olamayan 2009’da Galatasaray’a kiralanan Erkin, Arda Turan’ın kendisine saldırmasıyla gündeme gelmişti. Daha sonra 2010’da Fenerbahçe ile anlaşma imzalayan başarılı oyuncu 2016’ya kadar da sarı-lacivertli kulüp için mücadele etti.

2016’da İtalyan kulüp İnter’e giden Caner Erkin, hızlı kadro dışı kalma sebebiyle tekrardan ülkesine dönmüş ve bu sefer de Beşiktaş forması giymeye başlamıştı. 2020 senesinde Fenerbahçe’ye ger dönüş yapan ünlü sol kanat oyuncusu, son bir senedir de Karagümrük için forma terletiyordu. Caner Erkin’in Beşiktaş’taki ikinci döneminde neler yapacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.