CANLI KATAR DÜNYA KUPASI! Arjantin-Hırvatistan İZLE! Yarı Final Maçı Arjantin – Hırvatistan CANLI! Messili Arjantin – Modriçli Hırvatistan Maçı CANLI İZLE! Argentina– Crotia Hangi Kanalda? Canlı Arjantin-Hırvatistan Dünya

CANLI KATAR DÜNYA KUPASI! Arjantin-Hırvatistan İZLE!  Yarı Final Maçı Arjantin – Hırvatistan CANLI! Messili Arjantin – Modriçli Hırvatistan Maçı CANLI İZLE!  Argentina– Crotia Hangi Kanalda? Canlı Arjantin-Hırvatistan Dünya
Dünya Kupası heyecanında yarı final eşleşmeleri belli oldu. Hollanda’yı 2-2’lik beraberlik sonucunda penaltılarda devirerek gözünü kupaya diktiğini bir kez daha gösteren Arjantin, son Dünya Kupası finalisti Hırvatistan’la eşleşti! Her iki takımın da başarıya ulaşma konusunda potansiyeli göz önüne alındığında futbol tutkunlarını 13 Aralık Salı gecesi 22:00'da bugün büyük bir resital bekleniyor!

Arjantin – Hırvatistan Maçına Doğru ( Hırvatistan)

Dünya Kupası heyecanında yarı final eşleşmeleri belli oldu. Hollanda’yı 2-2’lik beraberlik sonucunda penaltılarda devirerek gözünü kupaya diktiğini bir kez daha gösteren Arjantin, son Dünya Kupası finalisti Hırvatistan’la eşleşti! Her iki takımın da başarıya ulaşma konusunda potansiyeli göz önüne alındığında futbol tutkunlarını 13 Aralık Salı gecesi büyük bir resitalin beklediği netleşirken, bu maçtaki sonuçla birlikte finaldeki galibin de az çok belli olma olasılığının yüksek durduğu iddia ediliyor. Fakat buna karşın Fas’ın elde etmiş olduğu tarihi başarı göz önüne alındığında bu Dünya Kupası’nın da ne yönde ilerleyeceği konusunda herhangi bir netlik gösterilmiyor.

Hırvatlar zafer için kararlı

Son Dünya Kupası’nda finalde Fransa’ya kaybederek büyük bir tarihi başarıdan yoksun kalmışlardı. Çeyrek final mücadelesinde Brezilya’yı penaltılarda saf dışı bırakarak adını bir kez daha yarı finale yazdıran Hırvatistan’da teknik direktör Zlatko Dalic, bu sefer amaçlarının büyük zafer olduğunu belirti. Brezilya gibi Latin Amerika ve dünya futbolunun devlerinden birini elediklerini ve Arjantin’e karşı da çekincesiz olduklarını belirten deneyimli teknik adam, rakiplerine aynı tarifeyi uygulayacaklarını vurguladı. Dünya Kupası’ndaki tecrübelerini de göz önüne alarak ilerlediklerini belirten başarılı futbol adamı, sahada kazanmak için olacak bir Hırvatistan Milli Takımı bulunduğunu dile getirdi.

Arjantin – Hırvatistan Maçı Ne Zaman?

Katar’ın Lusail Stadı’nda gerçekleşecek ola Arjantin – Hırvatistan yarı final mücadelesini tarihi 13 Aralık. Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak olan mücadelede her iki takımın da yoğun bir sistemde ilerlemesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle iki farklı futbol ekolünün kozlarını paylaşacak olması futbol meraklıları açısından da kaçırılmaması gereken bir şölen şeklinde yorumlanıyor.

Arjantin – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Futbol tutkunlarının heyecan içerisinde beklediği Arjantin – Hırvatistan Dünya Kupası yarı final mücadelesi yine her zaman olduğu gibi TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maç öncesi ve esnasında kritik yorumlarla desteklenecek olan bu 90 dakikada, her iki takım hakkında detaylı bilgilere de erişim sağlanacak. Uzundur kupa için yoğun bir çalışma içerisinde olan Arjantin, bu sefer fırsatı kaçırmak istemeyen Hırvatistan’ın nasıl bir sonuç oluşturacağı merak konusu!

CANLI  Arjantin – Hırvatistan maçı için tıklayın

Arjantin – Hırvatistan Katar Dünya Kupası Yarı Fina Maçı CANLI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.