Erdemoğlu Holding’ten Tarihi Başarı! SASA Anadolu'nun En Büyük 2. Şirketi

Erdemoğlu Holding’ten Tarihi Başarı! SASA Anadolu'nun En Büyük 2. Şirketi
Ekonomist Dergisi Anadolu'nun en büyük 500 şirketini kamuoyuyla paylaştı. Anadolu'nun en büyük 500 şirketi sıralamasında “Tosçelik” liderliğini korurken, ikinci sırada son zamanların en çok konuşulan şirketi “SASA” yer aldı.

Ekonomist dergisi, Anadolu’nun en büyük 500 şirketi sıralamasını kamuoyuyla paylaştı. Geçtiğimiz altı yıl boyunca Anadolu’nun en büyük 500 şirketi sıralamasında lider konumda olan “Tosçelik” zirvedeki yerini korurken Erdemoğlu Holding markalarından biri olan SASA ise tarihi bir başarı sergileyerek 5 yıl önce 22. sıradan girdiği listede bu yıl 2. sırada yer aldı.

SASA Polyester Sanayi A.Ş

SASA, polyester, elyaf, filament, polyester bazlı polimerler, ara ürünler ve özellikli ürünler konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Polyester sektöründeki üretimine 1966 yılında başlayan SASA, 2015 yılında Erdemoğlu Holding bünyesine geçmiştir. SASA, kuruluşundan günümüze, aralıksız yatırımlarıyla, hızlı büyüme sürecini hep sürdürmüştür. Bünyesinde Nobel, ICI ve Dupont teknolojilerini barındıran SASA yüksek kapasiteli öncü üretim tesisleri ve Araştırma Geliştirme Merkezi ile güçlü bir teknik altyapıya sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.