Tuba Büyüküstün’den Samimi Açıklamalar: 'Kızlarımı nasıl bir dünyanın beklediğini bilmiyorum. Umuyorum ki bu endişelerimin her biri boş endişelerdir.' Tuba Büyüküstün Kimdir?

Tuba Büyüküstün’den Samimi Açıklamalar: 'Kızlarımı nasıl bir dünyanın beklediğini bilmiyorum. Umuyorum ki bu endişelerimin her biri boş endişelerdir.' Tuba Büyüküstün Kimdir?
Yönetmen ve oyuncu Onur Saylak’tan Maya ve Toprak adına ikiz kız çocukları bulunan başarılı oyucu Tuba Büyüküstün, önceki gün oldukça dikkat çeken ve samimi açıklamalarda bulundu. Kızlarıyla birlikte Fransa’nın Paris kentine yerleşen ve yaşamını burada sürdüren güzel oyuncu, hayatını kızlarının üzerine şekillendirdiğini ve onlara tamamen açık olduğunu belirtti.

Kızlarının hayatlarını her zaman ön planda olduğunu belirten Büyüksütün, ‘’Onların gelecekleri için endişe içerisindeyim. Çocuklarımı nasıl bir dünyanın beklediğini bilmiyorum. Umuyorum ki bu endişelerimin her biri boş endişelerdir. Kızlarıma tamamen açığım ve planlarımı onlara göre yapmak beni daima mutlu ediyor.’’ dedi.

Elle Degisi’ne açıklamalarda buluna Büyüküstün, kendisini halen tanıma evresinde olduğunu vurgularken, sürekli değişim içerisinde olduğunu belirtti. Bu durumdan hayli memnun olduğunu da belirten başarılı oyucu, ‘’Kendi hayatıma dair birçok detayım var. Sürekli bir değişim halindeyim. Birini tamamlamasam ötekine haksızlık etmiş olurum. Üstelik olduğum halimden de gayet memnunum ben. Yargılarım, hatalarım ve yaptıklarımla hatta yapamadıklarımla iyi ki böyleyim’’ ifadelerini kullandı.

Onur Saylak ile 2011 ile 2017 senesi arasında gerçekleştirdiği evlilikten Maya ve Toprak isinde ikizleri bulunan Büyüküstün, hayatlarında kızlarını olmasını çok büyük bir şans olarak yorumluyor. Özellikle anneliğin kendisini çok değiştirdiğini belirten oyuncu, ‘’Artık asla tek kişilik düşünmüyorum. Buna hakkım ve lüksüm yok. İlk anne olduğum zamanlarda söylemiştim zaten, artık ölmek çok zor’’ dedi.

20’li yaşlarını çok sıkı çalışarak geçtiğini, 30’larda ise kızlarıyla geçtiğini belirten Tuba Büyüküstün, 40’ların ise nasıl geçtiğini çok merak ettiğini vurguladı.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

5 Temmuz 1982 senesinde dünyaya gelen Tuba Büyüküstün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu. Televizyon ekranlarında ilk defa 2003 senesinde Aydın Bulut’un yönettiği Sultan Makamı dizisinde yer alan başarılı oyuncu, sonrasında ise Çağan Irmak’ın yönetmenliğindeki Çemberimde Gül Oya dizisiyle dikkat çekmeye başladı. Daha sonrasında Ihlamurlar Altında dizisi ve Babam ve Oğlum filminde rol alan Büyüküstün, kariyer basamaklarını birer ikişer tırmanmaya başladı. Son olarak Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde yer alan oyuncunun Paris’teki yaşantısını devam ettirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.