Gaziantepliler üç harfli marketlere gitmiyor! Üç harfli marketlere protesto

Gaziantepliler üç harfli marketlere gitmiyor! Üç harfli marketlere protesto
Türkiye genelinde 3 harfli marketlerin sürekli fiyatlarda oyun oynaması üzerine başta rekabet kurulu ceza üzerine ceza yağdırmaya devam ederken Gaziantep’teki vatandaşların bir çoğu üç harfli marketlere gitmeyerek protesto ettikleri belirtildi.

Türkiye genelinde 3 harfli marketlerin sürekli fiyatlarda oyun oynaması üzerine başta rekabet kurulu ceza üzerine ceza yağdırmaya devam ederken Gaziantep’teki vatandaşların bir çoğu üç harfli marketlere gitmeyerek protesto ettikleri belirtildi. Vatandaşlar üç harfli marketlerin yanı sıra marketlerin de aynı durumda olduğunu belirterek, fiyatların dengesiz olmasından dolayı şaşkın olduklarını dile getirirken, “Biz Gaziantep’te genellikle üç harfli marketlerin birbirleriyle anlaşarak aynı fiyatı uygulamamalarından dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Herşey çok pahalı. Heryere şikayet ediyoruz. Cimer, Büyükşehir belediyesi ve rekabet kuruluna bizzat dilekçeyle başvuruyoruz. Birileri buna dur demeli” dedi.
Türkiye'de enflasyonun rekor üzerine rekor kırmasının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hedefine koyduğu ve "3 harfli marketler" olarak ünlenen zincir marketler ile iktidar arasındaki gerginlik büyüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.