Melek Mosso annesi Hatice Mosso'yu sahneye davet etti! MOSSO'lar Birlikte 'Mevlam Bir Çok Dert Vermiş' türküsünü söylediler... Video HABER

Türkiye'de en popüler isimlerden olan Melek Mosso, annesiyle 'Mevlam Bir Çok Dert Vermiş' türküsüne düet yaptı. Anne Hatice Mosso - kız Melek Mosso 'Mevlam Bir Çok Dert Vermiş' türküsüne düet yaptı. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, paylaşımına 'Dünyanın en güzel duygularından biri annemin yüzünü güldürebilmekmiş meğer' notunu düştü. Mosso'nun paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde hayranları ile bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Melek Mosso, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü şarkıcı, annesi Hatice Mosso ile birlikte "Mevlam Bir Çok Dert Vermiş" türküsünü beraber söyledi. Anne kızın sürpriz düeti gündem oldu. Mosso, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Paylaşımına, "Hem kendi hayallerimi, hem onun hayallerini gerçekleştirdim. Dünyanın en güzel duygularından biri annemin yüzünü güldürebilmekmiş meğer. Duaların, sevgin, varlığın hiç eksik olmasın hayatımdan. Seni çok seviyorum anneciğim" notunu düşen Mosso, duygularını dile getirdi.

İşte Melek Mosso ve annesinin düet yaptığı anlar;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.