TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru
TRT Çocuk Rüzgar Gülü başvuru nasıl ve nereden yapılır? Rüzgar Gülü başvuru formu nasıl doldurulur? Merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yapımcılığı TRT İç Yapımlar tarafından üstlenilen ve hafta içi her gün izleyici ile buluşan Rüzgar Gülü programı çocuklara yönelik bir genel kültür bilgi yarışmasıdır. Farklı oyun başlıkları altında çocuklara birçok farklı kategoride sorular yöneltilmektedir. Rüzgar Gülü başvuru işlemleri için internet üzerinden form doldurulması gerekecektir.

TRT Çocuk Kahramanları, Atasözleri, Kitap Kurdu, Hayvanları Tanıyalım gibi konu başlıklarında hazırlanan sorulara çocukların 90 saniyede yanıt vermeleri istenmektedir. Atasözleri hariç diğer kategorilerde iki seçenek verilmektedir. Yarışma programına katılmak isteyen çocukların internet üzerindeki başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılmak için taleplerini iletmeleri mümkündür.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

TRT Çocuk izleyicilerinin yakından takip ettiği programlardan biri olan Rüzgar Gülü, yayın hayatına kısa bir ara vermesinin ardından yeniden izleyici ile buluşması beklenmektedir. İlgili başvuru adresi üzerinde yer alan başvuru formunu doldurarak veya ilgili diğer iletişim kanalları üzerinden yarışmaya katılmak için taleplerin iletilmesi mümkündür.

Yarışmaya katılmak isteyen çocukların ebeveynleri tarafından başvurularının yapılması da mümkündür. Çocuklara farklı kategorilerde yöneltilecek sorulara doğru yanıt verilmesi halinde birçok farklı hediye kazanma şansı sunuluyor. Verilen bu ödüller ile oldukça rağbet gören yarışma programı eğitici yanıtla da dikkat çekiyor. Başvuru kanallarının yeniden açılmasının ardından çocukların programa katılmak için başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak başvuru taleplerini iletmeleri mümkündür.  

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvuru Şartları Neler?

TRT Çocuk yapımları arasında büyük bir ilgiyle takip edilen Rüzgar Gülü programına başvuru yapmak isteyen çocukların yarışma koşullarını sağlamaları halinde başvurularını iletmeleri mümkündür. Yarışmaya katılımı sağlamak isteyenlerin belirlenen başvuru ekranı üzerinden online olarak taleplerini iletmesi mümkündür.

Başvuru formunun doldurulması ile başvuru taleplerinin iletildiği TRT Çocuk Rüzgar Gülü programına 8 – 12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilmektedir. Rüzgar Gülü başvuru ekranı üzerinden kısa süre içinde yarışmaya katılmak isteyenlerin başvurularını tamamlamaları mümkündür. Başvuru koşullarını sağlamayan adayların başvuru talepleri kabul edilmeyecektir. Farklı kategorilerde sorulan sorulara doğru yanıt veren çocuklar yarışma sonunda birçok farklı ödül kazanabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.