Son Dakika.. Özel Haber! Gaziantep FK’ya sürpriz başkan!

Son Dakika.. Özel Haber! Gaziantep FK’ya sürpriz başkan!
Gaziantep Futbol Kulübü’nün 15 Aralık’ta yapılması planlanan olağanüstü kongrede kimin başkan olacağı tartışılırken SASA ve Merinos ile dünyada ismini duyuran Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun Gaziantep FK başkanlığı için ismi gündeme geldi. Erdemoğlu ile bu konuda görüşme yapıldığı öğrenilirken kararın ise hafta içerisinde verileceği gelen bilgiler arasında.

Bu sezon ekonomik sıkıntılar yaşayan ve ligde istediği sonuçları alamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde sezon başında 15’ten fazla yönetici istifa etmişti. Şu ana kadar az sayıda yönetici ile yoluna devam eden Kırmızı-Siyahlı takımda sürpriz bir şekilde olağanüstü kongre kararı alındı. Bu karar sonrasında kimin başkan olacağı tartışma konusu olurken gündeme gelen isimler arasında Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun ismi ağırlık kazanmaya başladı.

ERDEMOĞLU İLE GÖRÜŞME SAĞLANDI
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Merinos’a verilmesi ve Merinos’un da isim sponsoru olması beklenirken kulüp başkanlığına da İbrahim Erdemoğlu’nun gelmesine kesin gözle bakılıyor. Erdemoğlu’nu bu konuda teklif götürüldüğü öğrenilirken son kararın da hafta içerisinde verileceği bildirildi.

MERİNOS İSİM SPONSORU OLACAK MI?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni başkanın ve yönetim kurulunun kimlerden oluşacağı merak edilirken İbrahim Erdemoğlu ismine sıcak bakıldığı ve Erdemoğlu’nun karar vermesi durumunda kulübün isminin de Merinos Gaziantep FK veya Sasa Gaziantep FK olması gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.