Şehitimiz Var! MSB'den acı haber! Nedim Korkmaz şehit oldu... Şehitimiz Nedim KORKMAZ KİMDİR? Uzman Çavuş Nedim Korkmaz Nereli, Kaç Yaşında?

Şehitimiz Var! MSB'den acı haber! Nedim Korkmaz şehit oldu... Şehitimiz Nedim KORKMAZ KİMDİR?  Uzman Çavuş Nedim Korkmaz Nereli, Kaç Yaşında?
Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarında yaptığı duyuru ile Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın şehit olduğunu açıkladı. Şehadet haberinin ardında şehidin baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Peki Şehit Uzman Çavuş Nedim Korkmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte tüm ayrıntılar...

Şehit Nedim Korkmaz kimdir? Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter ve Instagram'dan yaptığı paylaşımın ardından Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın şehit olduğu öğrenildi. Henüz detaylar paylaşılmazken şehidin baba evi ise Türk bayraklarıyla donatıldı. Peki Şehit Nedim Korkmaz nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

ŞEHİT NEDİM KORKMAZ KİMDİR? 
Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklama ile Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın şehit olduğu öğrenildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da konuya dair, "Kahraman silah arkadaşımız, 30 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı dilerim" dedi.

ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI
MSB, Şehit Nedim Korkmaz'ın şehadet haberinin ardından 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek, "Pençe-Kilit Harekât bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Topçu. Uzm. Çvş. Nedim Korkmaz’ı şehit eden üç PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.