Gaziantep karayolunda piyasa değeri 30 milyon Türk Lirası olan 74 kilo 350 gram uyuşturucu madde ile yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Gaziantep karayolunda piyasa değeri 30 milyon Türk Lirası olan 74 kilo 350 gram uyuşturucu madde ile yakalanan 2 zanlı tutuklandı
Şanlıurfa’da piyasa değeri 30 milyon Türk Lirası olan 74 kilo 350 gram uyuşturucu madde ile yakalanan 2 zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziantep karayolu üzerinde piyasa değeri 30 milyon Türk Lirası olan 74 kilo 350 gram uyuşturucu madde ile yakalanan 2 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın geçmişi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep karayolu üzerinde şüphelendikleri bir aracı durdurup arama yaptı. Narkotik köpeğinin yardımıyla yapılan aramada aracın değişik yerlerine gizlenmiş 6 çanta içerisinde 98 paket halinde 53 kilogram skunk maddesi, bir çanta içerisinde 29 paket halinde 21 kilogram 350 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslardan birinin yapılan üst aramasında ise 7 bin 785 Türk lirası ile 100 dolar ele geçirildi.

Piyasa değeri 30 milyon lira

Gözaltına alınan zanlı emniyete götürülürken ele geçirilen toplam 74 kilo 350 gram uyuşturucu maddenin piyasa değerinin yaklaşık 30 milyon Türk Lirası olduğu belirlendi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.