Gaziantep FK'da Franck Boli harekatı! Fildişili futbolcu geliyor mu?

Gaziantep FK'da Franck Boli harekatı! Fildişili futbolcu geliyor mu?
Gaziantep FK'da forvet için transfer çalışmaları hız kazandı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün sezon başında çok uğraş verdiği ancak alamadığı Fildişi Sahilli forvet Franck Boli’nin transferi yeniden gündeme geldi. Teknik Direktör Erol Bulut ısrarla istediği bu oyuncunun gelip gelmeyeceği merak edilirken yönetiminde Boli ve kulübüyle temasya geçtiği öğrenildi.

Süper Lig'de geride kalan 14 haftada özellikle forvet hattında sıkıntı yaşayan Gaziantep FK, bu bölge için harekete geçti. Teknik direktör Erol Bulut’un raporu doğrultusunda eksik olan bölgeleri doldurmak adına düğmeye basan Kırmızı-Siyahlılar’da belirlenen oyuncularla görüşmelere başlandı.

FORVET İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Süper Lig'de geride kalan 14 haftada özellikle forvet hattında sıkıntı yaşayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu bölge için harekete geçti. Teknik direktör Erol Bulut’un raporu doğrultusunda eksik olan bölgeleri doldurmak adına düğmeye basan Kırmızı- Siyahlılar’da belirlenen oyuncularla görüşmelere başlandı.

4 TRANSFER İSTEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Gaziantep Futbol Kulübü yönetimine raporunu sunarken yönetimden en az 4 oyuncu alınmasını istedi. İki forvet, bir kanat, bir orta saha olmak üzere en az dört transfer yapmayı planlayan Gaziantep ekibinde teknik direktör Erol Bulut’un öncelik verdiği isim ise belli oldu.

FRANCK BOLİ AŞKI
Gaziantep FK, 28yaşındaki Fildişi Sahilli forvet Franck Boli’nin transferi için Ferencvaros ile tekrar temasa geçti. Sezon başında görüşme yapılmasına rağmen Gaziantep FK yönetiminin anlaşamadığı Boli için Ferencvaros kulübünün onayı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.