Hakkarigücüne sert cevap

Hakkarigücüne sert cevap
Gaziantep ALG Spor Kadın futbol takımından rakibi Hakkarigücü'ne sert tepki geldi.

Geçtiğimiz Pazar günü Gaziantep ALG ile Hakkarigücü arasında oynanan maçtan sonra Hakkarigücü Kulübü’nün yaptığı ırkçı açıklamalarına Gaziantep ekibinden sert bir tepki geldi. Gaziantep ALG Spor Kulübü açıklama yaparak rakibine tepki gösterdi.

Maçta yaşanan tartışmalar sonrasında Hakkarigücü kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamalara Gaziantep ALG Spor Kulübü tepki gösterdi. ALG’den yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Kendi evimizde konuk ettiğimiz ve 0-0 sonuçlanan maçın ardından Hakkarigücü Kadın Futbol Kulübü’nün sosyal medya hesabı üzerinden kulübümüze yaptığı mesnetsiz suçlamalar içeren paylaşımından dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Kurulduğu günden buyana kadın futbolunun daha iyi yerlere gelmesi ve Kadın Futbol Süper Ligi’nin marka değeri kazanması için mücadele eden ve bunda pay sahibi olan kulübümüz hakkındaki ırkçı ve aşağılayıcı, nefret dili içeren söylemleri bizleri son derece üzmüştür. Her zaman fair-play çerçevesinde hareket eden, hiçbir zaman, hiçbir biçimde ırkçı davranışlara-söylemlere müsamaha göstermeyen sahasında ve deplasmanlarda her zaman fair-play ruhuyla mücadele eden Gaziantep ALG Spor olarak bu çirken ve mesnetsiz iddiaları reddediyoruz. ALG Spor, sporu güzelleştiren, kadın futbolunun daha iyi yerlere gelmesi için çalışması içinde olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu haftaki maçtan sonra yapılan mesnetsiz, gerçekten uzak paylaşım bizleri son derece üzmüştür.
Kulübümüz Youtube hesabından da canlı yayınlanan maçta yaşananlar herkesin gözü önünde olmuştur. Sahada futbol oynamaktan çok oyuncularımızı provoke etmeye çalışan, sert oyun sergileyen centilmenlikten uzak bir takım ile karşılaştık.
Başta Mariem olmak üzere tüm oyuncularımız sükunetlerini korumaya çalışmalarına rağmen Hakkargücü oyuncuları sürekli olarak oyuncularımıza sözlü ve fiziki olarak saldırıda bulunmuşlardır. Herşey görüntülerde mevcuttur.
Sahada Şampiyon bir takıma yakışır biçimde futbol oynamaya çalışan ve hedefi her zaman şampiyonluk olan Gaziantep ALG Spor’u böyle çirkin ithamlarla karamaya çalışan Hakkarigücü Kadın Futbol Kulübü’nü kınıyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.