Magnis Krem Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır, Fiyatı Ne Kadar?

Magnis Krem Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır, Fiyatı Ne Kadar?
Özellikle apseli yaraların iyileştirilmesi amacıyla kullanılan Magnis Krem ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan Magnis krem ne işe yarar, ne için kullanılır, fiyatı ne kadar? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik...

Magnis kremi, ciltteki mikroplu yara ve iltihapların tedavisi için kullanılan bir kremdir. Magnis kremi vücuttaki apseli yaraların iyileşmesinde kullanılır. Magnis krem ciltteki sivilceyi azaltırken sivilce lekelerini ortadan kaldırır. Magnis kremi kullanımı kolay ve ulaşılması kolay bir kremdir.

Magnis Krem Nedir?

Magnis krem deri yüzeyindeki oluşan mikropların tedavisi için kullanılır. Magnis kremin içerisinde nadiflaksosin, benzalkonyum klorür, beyaz parafin, likit parafin, stearil alkol, setil alkol, polioksietilen, setil eter, polioksietilen, gliserin, dietanolamin, disodyum, sodyum hidroksit, çözeltili su bulunur. Magnis krem beyaz renkli 30 gramlık tüplerde üretilen bir kremdir. Magnis kremi beyaz renkli üstü sarı şeritli karton kutularda ambalajlanır. Magnis kremi antibiyotik içerikli bir kremdir. Magnis kremi kortizon içermez.

Magnis Krem Ne İşe Yarar?

Magnis krem kullananlar da özellikle yüz bölgesinde oluşan deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Magnis kremi kullananlarda işe yarayan etkileri şunlardır:

  • Ciltteki iltihapları derinleşmesine temizlemede işe yarar
  • Ciltte oluşan irinlerin iyileşmesine yardımcı olur.
  • Ciltteki akne çoğalmasını engellemesi için kullanılır.
  • Ciltteki çatlakların iyileşip cildin onarılması için kullanılır.
  • Cilt yüzeyindeki bakteri oluşumunu önler.

Magnis Krem Ne İçin Kullanılır?

Magnis krem kullanmak hastalar için çok faydalı bir kremdir. Magnis kremi kullanma başlıca nedenleri şunlardır:

  • El, ayak, yüz, ense, sırt, alın ve mahremiyet bölgelerinde oluşan kızarıklık, kaşıntı ve kabarcıkların tedavisi için kullanılır.
  • Bıyık, sakal, boğaz ve vücuttaki kıllı bölgelerde çıkan kızarıklık, kaşıntı ve kabarcıkların tedavisi için kullanılır.
  • Ciltteki sivilcelenmeyi azaltmak için kullanılır.
  • Tıraş sonrası yüzde oluşan yaraların tedavisi için kullanılır.

Magnis Krem Fiyatı Ne Kadar?

Magnis krem eczane fiyatı 80,94 TL’dir. Eczanelerde reçeteli ve reçetesiz olarak satılır.

Magnis Krem Nasıl Kullanılır?

Magnis kremi uygulanacak bölge kirden ve kıldan arındırdıktan sonra sürülür. Magnis kremini sürdükten sonra ciltte sarı lekeler oluşması kremin cilde geç emilim sağlamasından dolayı oluşur. Ciltte oluşan bu sarı lekelerden kurtulmak için sabunlu su ile cilt arındırılır. Magnis kremi güneş ve rüzgar yanıklarında, mantar ve enfeksiyonlu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılmaz. 14 yaşından küçük çocukların kullanması uygun değildir. Ağız, kulak ve burun çevresine Magnis krem kullanılmaz. Magnis kremin bu bölgelere kullanılması durumunda bol su ile yıkanır. Magnis kremi kullandıktan sonra güneşten, ışıklı alanlardan, ultraviyole ışınlarından ve solaryumdan uzak durun. Güneşli ve ışıklı alanlara çıkmadan önce kullanılması uygundur. Magnis kremini kullandıktan 24 saat sonra yan etki göstermesi durumunda kremi kullanmayı durdurun ve kremin yan etkileri konusunda doktora danışın. Hamilelik ve emzirme durumu olanlar doktor tavsiyesi ile Magnis kremini kullanması uygun olur. Alkol ve aromalı etkili ilaçlarla birlikte kullanılması uygun değildir. Saç boyası, şampuan, tüy dökücü kremlerle kullanılması uygun değildir. Bu konu hakkında doktora başvurulması uygun olur. Magnis krem tedavisinde önerilen süreden önce rahatsızlığın geçmesi durumunda krem kullanımı durdurulur. Magnis kremi 25 derecenin altında çocuklardan ve gözden uzak bir yerde saklanır.

Magnis Krem Yan Etkileri Nelerdir?

Magnis krem yan etkileri hastalarda çok fazla görülmez. Fakat hasta kremi kullandıktan 24 saat sonra veya tedavi sürecinde cildi olası yan etkileri ve yan etkiler dışında farklı etkiler gösterdiği zaman hasta ilaç firmasına şikâyette bulunur. Magnis kremin olası yan etkileri şunlardır:

  • Ciltteki alerjik tepkiler (kaşıntı, kabarıklık, kuruluk, sıcaklık hissi, kızarıklık) olur.
  • Cilt tahriş olmaya başlar.
  • Cildin rengi açılır veya solar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.