Tracovol Krem Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır, Fiyatı Ne Kadar?

Tracovol Krem Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır, Fiyatı Ne Kadar?
Vücutta meydana gelen ltihap ve egzama gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan Tracovol Krem ile ilgili merak ettiğiniz ve cevaplarını aradığınız Tracovol krem ne işe yarar, ne için kullanılır, fiyatı ne kadar? soruları sizler için derledik...

Tracovol krem, vücutta oluşan iltihap ve egzama tedavisinde kullanılan kremdir. Bu krem en çok egzama tedavisinde kullanılır. Tracovol krem mantar tedavisinde de kullanılan etkili bir kremdir. Tüm eczanelerden reçetesiz ve reçeteli bir şekilde alınır.

TRACOVOL KREM NEDİR?

Tracovol krem, vücutta oluşan ağrı iltihap durumlarında ve parmak arası, avuç içi egzamasında kullanılan kremdir. Kasık ve genital bölgede oluşan mantar sorunlarına iyi gelen kremdir. Yüzeysel mantar tedavilerinde kullanılır.

Tracovol krem içerdiğinde ise izokonazol nitrat ve diflukortolon velerat etkin maddesidir. İzokonazol nitrat, derinin yüzeyinde oluşan mantar tedavisinde kullanılır. Diflukortolon velerat, deride oluşan alerjik sorunlar,kaşıntı, kızarıklık gibi sorunların tedavisinde kullanılan kremdir.

TRACOVOL KREM NE İŞE YARAR?

Tracovol krem, vücutta oluşan egzama tedavisinde işe yarar. Ağır iltihap durumları ve genital bölgede oluşan mantar tedavilerinde işe yarar. Vücutta oluşan alerjik reaksiyonlara ve kaşıntı, kızarıklık, döküntü gibi rahatsızlıkların iyileşmesinde oldukça işe yarayan bir kremdir.

Tracovol krem kullananlar, mantar ve egzama tedavisine çözüm olarak bu kremi tercih ederler. Ayak mantarı tedavisinde de oldukça işe yarayan bir kremdir. Kasık bölgesinde oluşan mantar tedavisinde kullanılan etkili bir kremdir.

TRACOVOL KREM NE İÇİN KULLANILIR?

Bu krem mantar ve egzama tedavisi için kullanılır. Tracovol krem kullanmak özellikle mantar tedavisinde olumlu sonuçlar elde eder. Genital bölge ve kasık bölgesinde oluşan mantar tedavisinde kullanılır.

İçerisinde bulunan maddeler sayesinde vücutta oluşan kaşıntı, döküntü ve kızarıklık tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda el, avuç içi, parmak aralarında oluşan egzama tedavisinde kullanılır. İçerisinde bulunan maddeler sayesinde egzamanın hızlıcı tedavi edilmesinde kullanılır.

TRACOVOL KREM FİYATI NE KADAR?

Bu kremi reçeli veya reçetesiz bir şekilde tüm eczanelerden almanız mümkündür. Doktor kontrolünden geçerek eczaneden almanız daha sağlıklıdır. Tracovol krem eczane fiyatı ise 40 TL’dir.

TRACOVOL KREM NASIL KULLANILIR?

Tracovol krem kullanımı oldukça kolaydır. Bu kremi kullanmadan önce önemli bir rahatsızlığınızın olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Herhangi bir yan etki sonucunda doktor kontrolünden geçmeniz gerekir. Tracovol krem şu şekilde kullanılır:

  • Kremi kullanmadan önce ellerinizi bol su ile yıkamanız gerekir.
  • Daha sonra kremi süreceğiniz bölgenin dezenfekte olduğuna dikkat etmeniz gerekir.
  • Bu krem günde sadece 2 kere kullanılır.
  • Krem kullanımı en uzun 2 hafta sürmelidir.
  • Eğer ayak mantarı için kullanılıyorsa, ayağa sürülen kremin üzeri kapatılır. Çoraplar sık olacak şekilde değiştirilir.
  • Genital bölge için kullanılıyorsa, pamuklu iç çamaşırı kullanımı önemlidir.
  • Tedavinin işe yaraması için düzenli bir kullanım gerektirir.
  • Bölgenin haricinde başka bir yere sürmeniz alerjik reaksiyon oluşturur.
  • Kullanım sonrasında ellerinizi yıkamanız gerekir.
  • Çocuklar için kullanımda doktor tavsiyesi almanız önerilir.
  • Hamilelik sırasında kullanım için ise doktor kontrolünden geçmeniz gerekir.
  • Araç ve seyahat gibi durumlarını etkilemeden kullanımı kolaydır.

TRACOVOL KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Tracovol kremin olumlu etkilerinin yanı sıra yan etkileri de vardır. Doktor tavsiyesinde kullanılması önerilir. Kremin fazla kullanılması halinde vücutta cilt sorunları oluşmasına neden olur.

Kremin fazla kullanımı ve yara dışında kullanımı alerjik reaksiyona sebebiyet verir. Böbrek yetmezliği gibi durumlarda doktor tavsiyesi olmadan kullanmamanız gerekir. Tracovol krem yan etkileri şunlardır:

  • Deride incelme durumu meydana gelir.
  • Kılcal damarların genişlemesi durumu oluşur.
  • Deride şerit oluşumu meydana gelir.
  • Deride sivilce oluşumları meydana gelir.
  • Yara dışında kullanımı sonucu deride kaşıntılar meydana gelir.
  • Yara dışına kullanım sonucu vücutta alerjik reaksiyon oluşturur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.