Suljel Krem Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır, Fiyatı Ne Kadar?

Suljel Krem Ne İşe Yarar, Ne İçin Kullanılır, Fiyatı Ne Kadar?
Kas ve iskelet sistemi ağrılarında sıkça kullanılan Suljel Krem ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan Suljel krem ne işe yarar, ne için kullanılır, fiyatı ne kadar? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik...

Suljel krem, kas ve iskelet sistemi ağrılarında kullanılan etkili bir kremdir. Bu kremin kullanımı genelde kas ve eklem ağrıları içindir. Bu kremi tüm eczanelerden kolaylıkla temin etmeniz mümkündür.

SULJEL KREM NEDİR?

Suljel krem, eklem ve kas ağrılarının tedavisinde kullanılan kremdir. Yumuşak doku iltihaplanmalarında , bölgesel romatizma hastalıklarından, burkulma, incinme gibi kazalarda kullanılır. Spor yaralanmalarının sebep olduğu ağrı, şişme ve iltihaplanmada kullanılır. Bel ağrısı, sırt ağrısı, omuz ağrısı, omuz tutulması, boyun tutulması, kas gerginliği, eklem çevresinde yumuşak doku iltihabı, kas kiriş iltihabı durumlarında kullanılan cilt ürünüdür.

 Suljel krem, mavi ve beyaz tüplerde eczanelerde satılan bir üründür. Eklem ve kaslarda oluşan ağrıların tedavisinde kullanılan etkili bir kremdir. Kremin içerisinde bulunan nimesulid etkin maddesidir. Yardımcı maddeleri ise; etanol, disodyum edetat, likit parafin, metil paraben, propil paraben, etil paraben ve trietanolamindir.

SULJEL KREM NE İŞE YARAR?

Suljel krem, ağrı ve iltihaba neden olan biyolojik nedenlerin ortadan kaldırılmasında işe yarar. Kas ve eklem ağrılarında oluşan sorunların tedavisinde kullanılır. Bel ağrısı, sırt ağrısı ve omuz ağrısı durumlarında tedavi amaçlı işe yarar. Suljel krem kullananlar, eklem ve kaslarında oluşan sorunların tedavisine çözüm olarak bu kremi kullanır.

Suljel krem, bölgesel romatizmaların tedavisinde de oldukça etkili bir kremdir. Burkulma, incinme, kas iltihapları gibi sorunların tedavisinde kullanılarak çözüm olur. Eklem çevresinde oluşan yumuşak doku iltihabı hastalıklarının tedavisinde de kullanılan etkili bir kremdir.

SULJEL KREM NE İÇİN KULLANILIR?

Suljel krem, eklem kas ağrıların tedavisinde kullanılan etkili bir ilaçtır. Eczanede reçeteli ve reçetesiz bir şekilde satılan bu krem kasta oluşan sorunların tedavisinde kullanılır. Suljel krem kullanmak, spor esnasında meydana gelen incinme, burkulma, kas zedelenmesi durumlarında da etkili kremdir.

  • Ağrı ve iltihaba neden olan biyolojik durumları ortadan kaldırmak için kullanılır.
  • Kas gerginliğini alır ve kasları gevşetir.
  • Bel ağrısı, sırt ağrısı, boyun ağrısı, omuz ağrısı durumlarının tedavisinde kullanılır.
  • Yumuşak doku iltihaplarının tedavisinde kullanılır.
  • Bölgesel romatizma hastalıklarının tedavisinde kullanılır.
  • Burkulma, incinme, ezilme gibi kazalarda ya da spor yaralanmalarında ortaya çıkan ağrı, şişlik, yangı, iltihaplanma gibi durumları geçirir.
  • Ağrılı kireçlenme tedavisinde kullanılır.
  • Kas kirişi iltihabı tedavisinde kullanılır.
  • Eklem çevresi yumuşak doku iltihabı tedavisinde kullanılır.
  • Bel fıtığı ağrılarının geçirilmesine yardımcı olur.

SULJEL KREM FİYATI NE KADAR?

Suljel krem, eczanelerde reçeteli ve reçetesiz satılan bir ilaçtır. İlacı tüm eczanelerden temin etmek mümkündür. Suljel krem eczane fiyatı ise 97.18 TL’dir.

SULJEL KREM NASIL KULLANILIR?

Suljel krem kullanımı oldukça basittir. Kremi kullanmadan önce hijyen kurallarına dikkat etmeniz gerekir. Kremi kullandıktan sonra başka bir bölgeye yayılım göstermesi durumunda o bölgeyi yıkamanız gerekir. Göz ve dudak çevresine değdirmeniz sakıncalıdır. Suljel krem kullanırken ağrı olan bölgenize ince tabaka halinde uygulamanız gerekir. Suljel krem kullanımı şu şekildedir:

  • Kremi kullanmadan önce ellerinizi yıkamanız gerekir.
  • Süreceğiniz bölgenin temiz olduğuna dikkat etmeniz gerekir.
  • Kremi ağrıyan bölgenize ince bir tabaka halinde sürmeniz gerekir.
  • Günde 2 ya da 3 kere sürülmelidir.
  • Kullanım süresi 7 ya da 15 gündür.

SULJEL KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Suljel kremin olumlu etkilerinin yanı sıra olumsuz yan etkileri de mevcuttur. Suljel kremin yan etkileri, ciltte kızarıklık, dökülme, kaşıntı, mide bulantısı, kusma ve halsizliktir. Yan etkilerinden herhangi biri ile karşılaşmanız durumunda en yakın sağlık kuruluşuna gitmeniz gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum