Evinize En Uygun Robot Süpürge Hangisi?

Evinize En Uygun Robot Süpürge Hangisi?

 Herkesin robot süpürgeden beklentisi farklıdır. Bazı kesim tüm temizliğini robota aktarırken bazıları da günlük temizliği robot süpürgeye yaptırır. Dolayısıyla süpürgelerin hangisinin sizin eviniz için doğru olacağına siz ve evinizin boyutları ve durumu karar verebilir. Bu durumun bir de maddi olarak boyutu vardır. En iyi robot süpürge en pahalı olan süpürgeler arasındadır. Çünkü fiyat arttıkça özellikte artmaktadır. Ev metre karesi, bütçe, evin zemini, evin eşyalarının azlık çokluk durumu hangi robot süpürgenin size uygun olduğuna karar verecektir.

Robot Süpürge Modelleri ve Bilgileri

Xiaomi Mi Robot Vakum Mop Pro, çok popüler olan robot süpürge tiplerinden biridir. Kullanıcıların fiyat ve performans özelliklerinden fazlasıyla hoşnut olduğu görülmektedir. Farklı temizleme modu ve silme işleviyle evinizi temizleyin ve silin hem de hiç yerinizden kalkmadan. Kullanıcıların memnun olmadığı ana dezavantaj yani robot süpürge tavsiye edilmeyen durum ise, uzun yükleme süresidir. Tam şarj 3 saate kadar sürebilir. Ancak sürekli olarak 120 dakika çalışabilir. Tek seferde 90-100 metre karelik bir mekânı temizleyebilir.

Eviniz çok fazla büyük değilse veya çok fazla mobilyanız yoksa mükemmeldir. Mükemmel teknolojisi, güçlü pili ve uzun çalışma süresi ile Roborock S5 Max, en iyi vakum robotlarından biridir. Bu ürünün diğerlerinden farklı olmasının ana nedeni kir algılama sensörü ile donatılmış olmasıdır. Bu sayede fazla kir, kırıntı, toz vb. giderilerek evin her yerinde mükemmel temizlik sağlanır. Xiaomi markalı Roborock, diğer robotların modelleri gibi Mi Home üzerinden kontrol sağlanabiliyor. Google Asistan veya Alexa'yı kullanarak da sesli komutlar alabilirsiniz. Örneğin, robot elektrik süpürgesine "mutfağı temizle" diyebilirsiniz ve o doğrudan o alana gidecektir. Birçok robot elektrikli süpürge modeli zemini algılayamaz, ancak Roborock S5 Max bunu yapabilir. Bu, halı, mermer ve fayans gibi çeşitli yüzeylerde otomatik olarak optimum temizlik yapmanızı sağlar.

Uygun fiyatlı bir robot elektrikli süpürge arıyorsanız, en iyilerinden biri Xiaomi Mijia 1C Robot Elektrikli Süpürgedir. 1c 2'si 1 arada olarak da adlandırılan bu ürün, güçlü emiş, silme işlevi ve kart avantajı özelliklerine sahiptir. Bu ürünün en büyük dezavantajı pil ömrünün çok uzun olmamasıdır. Dolayısıyla 80-90 metrekare olan evi bir kerede temizleyebilirsiniz. Ancak daha büyük daireler için şarj istasyonuna geri dönüp tekrar süpürmesi gerekiyor. Bu durum siz ve vaktiniz açısından mühim olan bir şey değilse, o zaman bu sizin için en iyi robot süpürge modellerinden biridir. 15 çok yönlü sensör, engelleri algılamayı kolaylaştırır. Koltuk, yatak, kablo vb. cisimlere takılırsa sesli ve cep telefonu ile sizi uyarır.

Robot Süpürge Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En iyi robot süpürge sizin için en uygun fiyatlı olan ve en çok iş gören robot süpürgedir. Bir elektrikli süpürge robotu seçerken, ne tür bir elektrikli süpürge istediğinize karar vermeniz gerekir. Paspas özelliği olmalıdır. Bu sayede hayatınızı daha rahat hale getirebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kullanımı kolaylaştıracak bir özellik var mı bakılması gerekiyor. Wi-Fi bağlantısı, harita sistemi, şarj ünitesine dönüş, devam etme, zamanlama ve yazılım güncellemeleri gibi özellikler gereklidir. Başarılı temizlik için fırça sayısı önemlidir. Pil ömrünü kontrol etmelisiniz. Düşük ses seviyesine sahip bir elektrikli süpürge seçmelisiniz. Gürültü kirliliğinin önüne bu şekilde geçersiniz. HEPA filtreli bir ürün seçmek mantıklıdır. Bu nedenle evin içindeki havadaki tozu da temizleyebilir. Su geçirmez ve toz geçirmez bir ürün seçmelisiniz. Bu, evinizi temizlemenin verimli ve kolay bir yoludur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.