Cumhurbaşkanı Erdoğan Dün Gaziantep'in Karkamış İlçesinde Protesto Edilen Ümit Özdağa: 'Daha dur bu iyi günleriniz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dün Gaziantep'in Karkamış İlçesinde Protesto Edilen Ümit Özdağa: 'Daha dur bu iyi günleriniz'
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Gaziantep Karkamış'ta bir grup tarafından protesto edilmesine değinerek, "Daha dur bu iyi günleriniz" dedi.

ÖZDAĞ'IN KARKAMIŞ ZİYARETİ: 'BU DAHA İYİ GÜNLERİNİZ'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Gaziantep'in Karkamış ilçesine ziyareti esnasında protesto edilmesi hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Particiklerden bir tanesi dün Gaziantep, oradan Karkamış'a geçmiş. Kalkmış orada mülteci kardeşlerimizle ilgili birkaç laf etmeye kalkınca, ferasetiyle konuşur benim halkım, bugün bunun yeri değil, belediye başkanı dün buraya geldi, siz de siyaset yapmayın deyip kovdular. O da dükkana sığındı. Daha dur bu iyi günleriniz" dedi. 

NE OLMUŞTU?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ önceki gün, roketatar ve havan saldırılarının düzenlendiği ve bir öğretmen ile bir çocuğun hayatını kaybettiği Karkamış ilçesine ziyarette bulunmuştu. Burada gazetecilere açıklama yapan ve hükümetin Suriye politikasını eleştiren Özdağ, konuştuğu sırada bir grup tarafından protesto edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.