Gaziantep'te YAĞMUR YAĞDI YOLLAR YİNE GÖLE DÖNDÜ! Gaziantep'te Vatandaşların Trafikte YAĞMURLA SINAVI! Gaziantepli sürücüleri zorlu bir Kış bekliyor… TIKLA İZLE

Gaziantep’te 3 gündür aralıklarla yağan yağmur nedeniyle kentin birçok bölgesinde trafikte sorunlar yaşanıyor. Altyapıdaki yetersizlik yolları adeta göle çevirirken sürücülerin trafikte ilerlemekte zorlandığı gözleniyor.

Kent merkezindeki işlek caddeler dahil birçok bölge yağmur sularına teslim olmuş durunda. Altyapı sorunu nedeniyle yollarda biriken yağmur suları sürücülere zor anlar yaşatıyor. Birçok bölgede yağmur sularının oluşturduğu su göletlerinde suların yüksekliğinin otomobillerin kapılarına kadar yükseldiği görüldü.


Duruma isyan eden Gaziantepli Sürücüler, “Her kış aynı sorunları yaşamaktan bıktık artık. Yıllardır bu böyle! Yağmur yağar sorun yaşarız. Kar yağar, sorun yaşarız. Belediyelerimiz neden tedbir almaz? Biz her kış aynı sorunları yaşamak zorunda mıyız? Yollar desen ayrı sorun. Her taraf çukur! Rögarların ağızları bile temizlenmemiş. Su olduğu gibi birikmiş, yollar göl olmuş. Yağmurlu havada bize bu çileyi yaşatanların kar yağdığında neler yaşatacaklarını tahmin etmek aslında zor değil. Allah yardımcımız olsun demekten başka bir şey diyemiyoruz. Zira bu gidişle işimiz Alla’a kalmış” diyerek tepkilerini dile getirdiler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.