Müge Anlı Cinayeti Canlı Yayında Ortaya Çıkardı! Ersin Koç'un eşi Leyla Koç da jandarmadaki sorgusunda bir itirafta bulundu. "Erdal Sakız Elimi tuttu, öpmeye çalıştı, kocam tüfekle vurdu"

Müge Anlı Cinayeti Canlı Yayında Ortaya Çıkardı! Ersin Koç'un eşi Leyla Koç da jandarmadaki sorgusunda bir itirafta bulundu.  "Erdal Sakız Elimi tuttu, öpmeye çalıştı, kocam tüfekle vurdu"
Sakarya'da 10 gün kayıp olarak arandıktan sonra cesedi bulunan Erdal Sakız'ın ölümüyle ilgili arkadaşı Ersin Koç'un eşi L. Koç itirafta bulundu. L. Koç, Erdal Sakız'ın kendisini öpmeye çalıştığını ve eşinin tüfekle vurarak öldürdüğünü ileri sürdü.

Karasu'da 10 gün boyunca kayıp olarak aranan Erdal Sakız isimli esnaf, Kocaali - Hendek ilçeleri arasındaki Çam Dağı'nda tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulundu.
Erdal Sakız cinayetiyle ilgili jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda kuzeni ve arkadaşı olan Ersin Koç ile eşi L. Koç ve oğlu S.Koç gözaltına alınmıştı.
Ersin Koç'un 16 yaşındaki kızı S. Koç, cinayeti babasının işlediğini jandarma ekiplerine söylemişti. S. Koç, ilk ifadesinde 15 yaşındaki kardeşi S.Koç'un da tüfekle ateş ettiğini söylerken sonraki ifadesinde bu ifadesini değiştirdi. 

Ersin Koç'un eşi L. Koç da jandarmadaki sorgusunda bir itirafta bulundu.
Erdal Sakız'a suçlamalar da yöneten L. Koç, "Erdal borcunu almak için bize geldi. Parayı alırken benim elimi öptü, öpmeye çalıştı. Kocam da tüfekle onu vurarak öldürdü" şeklinde ifade verdi.

L.Koç, olayı Erdal Sakız'a yönelik silahlı saldırı gibi göstermek için araca da ateş ettiklerini ifade etti. 

3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından Hendek Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Hendek Adliyesi'ne sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.