Yılbaşı biletleri satışa çıktı... Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

Yılbaşı biletleri satışa çıktı... Yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?
Yılbaşı için milli piyango bileti satışa çıktı. Çeyrek bilet 50 liradan, tam bilet ise 200 liradan satılırken, bu yıl için 200 milyon TL ikramiye belirlendi.

Milli Piyango bayilerinde yılbaşı için bilet satışları başladı. 200 milyon TL büyük ikramiyenin belirlendiği çekilişlere bu yıl beklenilen ilginin olup olmayacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere özelleştirilmesinin ardından vatandaşların milli piyangoya ilgisi ciddi anlamda düşmüştü.

YILBAŞI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Yılbaşı özel çekilişi için hazırlanan biletler satışa sunulmaya başlandı. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL olarak belirlendi.

Dağıtılacak en büyük ikramiye bu yıl için 200 milyon TL olarak belirlendi. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverler amorti sonuçları da dahil olmak üzere ikramiye sonucunu Milli Piyango'nun internet sitesinden takip edilebilecek.

Geçtiğimiz günlerde satışların başladığını söyleyen piyango bileti satıcıları “Daha yeni başladık. Ancak yılbaşı biletlerinin satışları daha çok 20 Aralık tarihinden sonra artar. Tabi geçen yıllarda özelleştirme sonrası yılbaşı biletlerine talep, ciddi oranda düşmüştü. Bu yıl vatandaşların ilgisi var gibi gözüküyor. İlerleyen günlerde satışları görürürz.” Şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.