Türkiye ve Dünya onu bu görüntülerle tanımıştı. 18 aylıkken günde iki paket yani 40 tane sigara içiyordu... Ardi Rizal'ın son hali

Günde iki paket sigara içen bebek. 18 aylık bebek günde iki pakete sigara içiyordu. Günde 40 tane sigara için o çocuğun son görüntüsü ortaya çıktı. İşte Ardi Rizal'ın son hali

Endonezya’nın Sumatra kentinde yaşayan Ardi Rizal isimli bir çocuk sigara içerken görüntülendiğinde henüz iki yaşındaydı ve dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı.

Sigara içtiği karelerle dünya basınında yer edinen Rizal şimdi, çoğu aşırı alışkanlıklarını bıraktı ve tamamen tanınmaz birine dönüştü.

Endonezya’da yaşayan Ardi Rizal henüz 2 yaşındayken ciddi anlamda bir sigara bağımlısıydı ve dünya onu sigara içen bebek olarak tanıdı.

18 AYLIKKEN SİGARA İÇMEYE BAŞLADI

Rizal’nın babası onu sigarayla 18 aylıkken tanıştırdı. Günde 40 tane sigara içen ve yanında paket paket sigara taşıyan Rizal, sigaraları atıldığında başı dönüyor ve öfke nöbetleri geçiriyordu.

Aynı zaman günlük olarak aşırı yemek yiyen Rizal’in herkes sağlığından büyük bir endişe duyuyordu. Yedi yıl sonra Rizal, kilo verdikten ve kötü alışkanlıklarından vazgeçtikten sonra tamamen farklı görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.