MasterChef'ten sonra Survivor'da Burak Kaya hakkında Survivor iddiası! Acun Ilıcalı’nın ilgisini çekince…

MasterChef'ten sonra Survivor'da Burak Kaya hakkında Survivor iddiası! Acun Ilıcalı’nın ilgisini çekince…
TV8 kanalının, EXXEN uygulamasının ve Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı, MasterChef yarışmacılarından Burak Kaya hakkında sosyal medyada bomba bir iddia ortaya atıldı. MasterChef Burak Kaya’nın geniş bir seyirci kitlesi olıuşturması Survivor 2023 için Acun Ilıcalı'nın ilgisini çekti...

Masterchef Türkiye 2022’nin yarışmacıları arasında yer alan Burak Kaya’nın yarışmaya geldiği günden beri geniş bir kitlesi mevcut. Yarışmadaki performansıyla ve polemikleriyle sık sık gündeme gelen MasterChef Burak, Acun Ilıcalı’nın da ilgisini çekti.

Adım adım 5'inci sezon finaline yaklaşan MasterChef'te ise Burak Kaya hakkında yaşanan son gelişme çok konuşulacak. Özellikle şefler bu gelişme karşısında 3 yıl öncekine benzer bir şaşkınlık yaşayabilir. Haftalardır Survivor programının yeni sezon kadrosunu şekillendiren Acun Ilıcalı'nın Burak Kaya'ya teklif götürdüğü iddia edildi.


İddiaya göre; MasterChef erkekler evine spor aletleri getirildiği ve Burak Kaya’nın Survivor hazırlıklarına başladığı gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.