Gaziantep TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, canlı yayın saat kaçta? Gaziantep'te TOKİ için Beklenen Gün Geldi... 18 Kasım Cuma Yarın'dan İtibaren Gaziantep TOKİ Çekilişleri Başlıyor!

Gaziantep TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, canlı yayın saat kaçta? Gaziantep'te TOKİ için Beklenen Gün Geldi... 18 Kasım Cuma Yarın'dan İtibaren Gaziantep TOKİ Çekilişleri Başlıyor!
Gaziantep Toki kura sonuçları da sorgulanmaya başlayan iller arasında. Toplamda 10 bin 24 sosyal konut kurası Nizip, Islahiye, Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Karkamış, Şahinbey, Şehitkamil ilçeleri için adım adım gerçekleşecek. Gaziantep TOKİ kura çekimi yarından itibaren 18 Kasım 2022 Cuma günü başlayacağı duyuruldu. iŞTE Şahinbey, Şehitkamil, Karkamış, Araban, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçeleri TOKİ kura tarihi

Gaziantep'te TOKİ kura çekim tarihleri netleşti.

Gaziantep Karkamış, Araban, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçeleri TOKİ kura tarihi
İlk adımda Gaziantep'in Nizip Ve İslahiye ilçesinde 18 Kasım 2022 Pazartesi tarihinde. Gaziantep'in Karkamış, Araban, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde 19 Kasım 2022 Cumartesi gerçekleştirilecek. 

Gaziantep Şahinbey TOKİ kura tarihi
Gaziantep'in nüfus bakımından BİR ÇOK İLDEN BÜYÜK ilçesi olan ŞAHİNBEY'DE  TOKİ kura çekimi 20 -21 Pazar ve Pazartesi günleri çekilecek. 

Gaziantep Şehitkamil Kura Tarihi
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi'nde TOKİ kura çekimleri 22-23 Kasım 2022 Salı ve çarşamba günlerinde çekilecek.

GAZİANTEPLİLER CANLI YAYINDA İZLEYECEK
TOKİ kuraları canlı yayınla takip edilebiliyor. Gaziantep TOKİ kuraları 18 Kasım tarihinde başlıyacak TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek.


TOKİ canlı kura çekilişini aşağıdaki linklere tıklayarak takip edebilirsiniz.

www.olaymedya.com

TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.