Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep’te sır görüştüğü işadamları kim? 6’lı masanın adayı 1 Ocak’ta açıklanıyor

Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep’te sır görüştüğü işadamları kim?  6’lı masanın adayı 1 Ocak’ta açıklanıyor
CHP Genel başkanı Kemal Kalıçdaroğlu, hem Gaziantep hem Kilis gezilerini dün gece başlatarak ilk toplantısını Tuğcan Otel'de yaptı.

CHP Genel başkanı Kemal Kalıçdaroğlu, hem Gaziantep hem Kilis gezilerini dün gece başlatarak ilk toplantısını Tuğcan Otel'de yaklaşık 40 kişilik işadamları ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarının yanısıra eski Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi ve bir çok önemli isimler katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’da bulundu. Toplantıda Kılıçdaroğlu, Gaziantep’in sorunlarını tek tek dinleyerek ne yapacakları konusunda sohbet ettiler. Kılıçdaroğlu, 6’lı masanın adayının büyük çapta netleştiğini ve aralarında hiçbir sorun olmadığını ve büyük intimalle 1 Ocak 2023 tarihinde kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı.

KILIÇDAROĞLU, BAŞKÜLEKÇİ İLE NE KONUŞTU?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tuğcan Otel’de yaptığı toplantıda Gaziantep’in önde gelen bir çok işadamının katıldığı ve bu işadamlarının sektörde güçlü isimler olduğu öğrenilirken toplantıda en önemli dikkat çeken isimlerin başında eski Anavatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi’nin bulunması ve Başkülekçi’nin de büyük ihtimalle İyi Parti Gaziantep il başkanı olması da söyleniyor. Kılıçdaroğlu, Başkülekçi ile ilgili gerçekten Gaziantep’te sevilen bir isim olduğunu ve yeni dönemde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ve Gaziantep’in sorumlusu ve koordinatörü olan, Türk siyasetinin duayeni Celal Doğan’ın DSP’den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu dönemde % 27 aldığı oyda büyük payı bulunan Şerif Başkülekçi’yle bir süre özel görüşme yaptığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.