Gaziantep’te şehir trafiğinde yaşanan yoğunluk, artık içinden çıkılmaz hale geldi. Şehir trafiği çözüm bekliyor

Gaziantep’te şehir trafiğinde yaşanan yoğunluk, artık içinden çıkılmaz hale geldi. Şehir trafiği çözüm bekliyor
Gaziantep’te kış aylarının gelmesi ile birlikte şehir trafiğindeki sıkıntı kendini daha fazla hissettirmeye başladı. Özellikle şehir merkezinde günün her saatinde aşırı yoğunluk yaşandığını belirten vatandaşlar, şehir trafiğinde ciddi bir planlama yapılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Gaziantep’te şehir trafiğinde yaşanan yoğunluk, artık içinden çıkılmaz hale geldi. Daha önce sabah ve akşam saatlerinde yoğunluğun yaşandığı şehir trafiğinde, bazı yollarda günün her saati aşırı yüklenmeler yaşanıyor.

MERKEZDEKİ YOLLAR GİRİLECEK GİBİ DEĞİL

Özellikle şehir merkezindeki yollarda günün her saati araç kuyrukları ile karşılaşıldığını belirten sürücüler, “ Özellikle şehir merkezi, GaziMuhtar Paşa Bulvarı, Hastaneler Bölgesi, İstasyon Cadeesi, Özdemir Caddesi, Karagöz Caddesi gibi yollara girmek tam bir işkence. Üstelik günün her saatinde bu yollarda kuyruk ve yoğunluk var.

İnönü Caddesi’ne yapılan paralel yol ile bu caddenin yoğunluğu alınmaya çalışıldı. Ancak orası da şu anda belirli bir noktaya kadar hizmet veriyor. Tam olarak trafik yoğunluğunu henüz almıyor. Ancak merkezdeki diğer yollara da bu tür alternatif yolların yapılması, trafikle ilgili bir planlama yapılması gerekiyor.” şeklinde görüş belirttiler.

TRAFİK İNSANLARI GERİYOR

Gündüz saatlerinde kavşakta sıra bekleyen araçların sürücüleri ile görüşen arkadaşlarımız, sürücülerin Gaziantep trafiği ile ilgili isyanlarını dinlediler. Trafik yoğunluğu nedeniyle şehir merkezinde çok fazla zaman kaybettiklerini belirten sürücüler, “ Bir kavşaktan bazı zamanlarda 3-4 ışıkta ancak geçebiliyoruz. Şehir merkezine araçla gidip, dönmek için bazan 2-3 saat zaman harcanabiliyor. Ve bu yoğunluk her geçen gün biraz daha artıyor. Yetkililerin artık şehir merkezi ile ilgili radikal adımlar atması gerekiyor. Gördüğünüz gibi işi gereği trafikte olan sürücüleri bu trafik gerçekten geriyor.” Şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.