Cristiano Ronaldo, Binance ile İlk NFT Koleksiyonunu Başlatıyor

Cristiano Ronaldo, Binance ile İlk NFT Koleksiyonunu Başlatıyor
Cristiano Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu, 18 Kasım Cuma günü dünyanın lider blokzinciri ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı Binance ile uzun yıllar sürecek özel bir ortaklığın parçası olarak yayınlanacak. Ronaldo ile birlikte global bir pazarlama kampanyası tarafından desteklenen lansman, hayranlara NFT’lerin dünyası aracılığıyla Web3’ü tanıtmayı hedefliyor.

Binance Kurucu Ortağı ve Pazarlama Müdürü He Yi, “Metaverse ve blokzincirininternetin geleceği olduğuna inanıyoruz. Daha fazla insanın blokzinciri’i anlamasına yardımcı olmak ve spor ile eğlence endüstrileri için Web3 altyapısını nasıl oluşturduğumuzu insanlara gösterebilmek için Cristiano ile iş birliği yapmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Ronaldo ise, “Başarımın büyük bir bölümünü borçlu olduğum hayranlarım için akıllarda kalacak ve özgün bir şey yapmak benim için önemli. Binance ile sadece oyunun tutkusunu yakalamakla kalmayan, aynı zamanda yıllardır bana verdikleri destek için hayranlarımı ödüllendiren bir şey üretebildim” şeklinde yorum yaptı.

Cristiano Ronaldo’nun ilk NFT koleksiyonu 18 Kasım’da (12.00 TSİ) piyasaya çıkacak ve dört farklı nadirlik seviyesinden yedi farklı animasyonlu heykel sunacak: bu nadirlik seviyeleri Çok Çok Nadir (SSR), Çok Nadir (SR), Nadir (R) ve Normal (N) şeklinde olacak. Her bir NFT heykel, kariyerini şekillendiren şutlarından Portekiz’deki çocukluğuna kadar Ronaldo’nun hayatındaki ikonik anları tasvir ediyor.

○ En yüksek değere sahip 45 CR7 NFT’si (5 SSR ve 40 SR), Binance NFT pazarında müzayedeye çıkarılacak. Müzayede, 24 saat sürecek ve NFT’ler en yüksek teklifi sunan kişiye verilecek. Teklif fiyatları SSR NFT’ler için 10.000, SR NFT’ler için ise 1.700 BUSD’den başlayacak.

○ Kalan 6.600 NFT (600 R VE 6.000 N), Normal nadirlik seviyesi için 77 BUSD’den başlayarak Binance Launchpad üzerinden sunulacak.

Her bir nadirlik seviyesinin kendine has özel faydaları bulunuyor. Söz konusu faydalar arasında aşağıdakiler yer alıyor:Cristiano Ronaldo’dan kişisel mesajİmzalı CR7 & Binance ürünleriGelecekteki tüm CR7 NFT lansmanlarına garantili erişimHediye CR7 Gizemli Kutularıİmzalı ürün ve ödül çekilişlerine katılma hakkı

 

Cristiano Ronaldo NFT koleksiyonu için gelecekteki setler 2023 yılı başlarında mevcut olacak. Tüm koleksiyonlar sadece https://www.binance.com/tr adresinde yayınlanacak Tüm güncel bilgileriçin Twitter’da Binance’i takip edin.

Binance Hakkında

Binance, bugün dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren bir ürün seçkisine sahip, dünyanın lider blockchain ekosistemidir. Misyonumuz, kripto dünyasında altyapı hizmetleri sağlayıcısı olmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.