Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir terör kokusu var. Bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında ilk tespitler var" (TAKSİM PATLAMA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan  "Burada bir terör kokusu var. Bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında ilk tespitler var" (TAKSİM PATLAMA)
SON DAKİKA HABER: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Taksim'de yaşanan patlamaya ilişkin, "Burada bir terör kokusu var. Bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında ilk tespitler var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Taksim'de yaşanan patlamada terör şüphesi olup olmadığıyla ilgili olarak, "Şu an itibariyle ilk incelemelerde kesin olarak bu terördür dersek belki yanlış olur, ama ilk gelişmeler burada bir terör kokusu var. Şu an itibariyle oradaki kaçışmalar bir kadının bu işte rol oynadığı noktasında ilk tespitler. İncelemeler devam ediyor. Bunların sonunda nihai kararı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.