Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim İstiklal Caddesi'ndeki Patlamaya İlişkin Açıklama: 6 Ölü, 53 Yaralı Var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim İstiklal Caddesi'ndeki Patlamaya İlişkin Açıklama: 6 Ölü, 53 Yaralı Var!
Taksim İstiklal Caddesi Patlama Son dakika: İstanbul Beyoğlu'nda bulunan İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Taksim'den girildiğinde yürüyerek yaklaşık 6 dakikalık mesafede olan bir noktada gerçekleşen patlamada hayatını kaybedenler olurken çok sayıda kişi de yaralandı. Edinilen son dakika bilgisine göre bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken patlama nedeniyle 4 kişi olay yerinde 2 kişi de hastanede olmak üzere 6 kişi yaşamını yitirdi. Patlamada 53 kişi de yaralandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi için Endonezya seyahati öncesinde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kalleş failleri yakalamak için çalışıyoruz" dedi. Erdoğan patlamada 6 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 53 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin şunları söyledi: "Hain saldırının ardından olay yerine emniyet mensuplarımız gitmiş, yaralılarımız çevredeki hastanelere gönderilmiştir. Türkiye'yi ve Türk milletini terörle teslim alma çabaları bugün ve yarın olduğu gibi hedefine ulaşamayacak. Size son olarak intikal eden rakam 4'ü olay yeri 2 si hastanede olmak üzere 6 vefat söz konusu. Yaralı ise 53"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.