Twitter ve Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları neden yavaşladı? İnternet erişiminde sıkıntı mı var?

Twitter ve Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları neden yavaşladı? İnternet erişiminde sıkıntı mı var?
Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram ve Twitter’a giriş yapılamıyor. 13 Kasım saat 17.00 itibariyle başlayan erişim problemi nedeniyle binlerce kullanıcı hesaplarına giriş yapamazken ‘Instagram ve Twitter çöktü mü? Neden girilmiyor?’ araştırmaları da yoğunluk kazandı…

İnternet çöktü mü, neden yavaşladı? İnternet hızı neden düştü, ne zaman düzelecek? sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. İstanbul Taksim'de yaşanan patlama sonrasında internet hızında yavaşlama meydana geldi. İnternetin ne zaman düzeleceği merak ediliyor. Peki, İnternet çöktü mü, neden yavaşladı? İnternet hızı neden düştü, ne zaman düzelecek?

Geçtiğimiz saatlerde Taksim’de yaşanan patlamanın artından RTÜK, konuyla alakalı haberlere kısıtlama getirdi. Kısıtlamanın getirilmesinin ardındansa sosyal medya platformlarında birer birer erişim sorunu yaşanmaya başladı.

İlk önce Twitter ve Instagram gibi platformların akışlarında sorunlar gözlemlenirken daha sonralarda Telegram ve WhatsApp gibi mesajlaşma platformlarında da sorunlar gözlemlenmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.