SON DAKIKA: İstanbul Taksimde patlama... Ölü ve yaralı sayısı açıklandı....Vali Yerlikaya: " 4 kişi yaşamını yitirdi, 38 kişi yaralandı"... Video Haber

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Taksim’de yaşanan patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin yaralandığını açıkladı.

Son dakika: Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamada insanların panikle kaçması bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Bununla birlikte, patlama anında bir bebek arabasının da yan yattığı o an yürek sızlattı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Son dakika haberi: Taksim’in en işlek sokaklarından olan İstiklal Caddesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada çok sayıda yaralının olduğu öğrenilirken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatılırken olayla ilgili inceleme ise sürüyor.

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Yerlikaya, "İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 38 kişi de yaralandı. Yaralılarımız tedavi altına alınmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.