Gaziantep KAZA! Gaziantep'te BU Yolda 'HERGÜN' KAZA var! Gaziantep Küsget Sanayi Sitesinde iki aracın çarpışması sonucu savrulan araba kaldırımın üzerine çıktı.

Gaziantep KAZA! Gaziantep'te BU Yolda 'HERGÜN' KAZA var!  Gaziantep Küsget Sanayi Sitesinde iki aracın çarpışması sonucu savrulan araba kaldırımın üzerine çıktı.
Küsget’te 5 kasım Cumartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. 60029 nolu caddede kazasız günün geçmediğini belirten vatandaşlar, yetkililerin bu yola bir önlem almasını istiyor.

Gaziantep Küsget Sanayi Sitesinde iki aracın çarpışması sonucu savrulan araba kaldırımın üzerine çıktı. Olayda bir kişi ağır yaralandı. Çevre sakinleri olayın bu yolda meydana gelen ilk kaza olmadığını belirterek, her gün kaza yaşandığını dile getirdiler.

Küsget Sanayi Sitesi 60029 nolu Cadde’de meydana gelen kazada 27 AU 421 plakalı araç 06 ED 2764 plakalı Renault marka araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu 27 AU 421 plakalı araç 06 ED 2764 plakalı gri araca süratle vurarak karşı kaldırıma çıkardı. Kaldırıma çıkan araçtaki sürücü ağır yaralandı. Yaralı kişi ambulans ile en yakın sağlık kurumuna sevk edilirken olay yerinde olan sanayi esnafı kazaya tepki gösterdi.


Bu caddede önlem alınmamasına isyan eden site esnası yaptıkları açıklamalarda, ‘’Yetkililere söylemekten bıktık usandık. Bu kavşak rampasız olmaz, lütfen sesimize kulak verin. Bu bölgeden her saat onlarca araç geçiş yapıyor ve sürekli bu tarz kazalar meydana geliyor. Daha büyük kazalar yaşanmadan buraya bir an önce rampa yapılsın. Belediye Başkanımızdan istirham ediyoruz lütfen sesimize kulak versin ‘’ diyerek mağduriyetlerini dile getirdiler.

Bir çok kez belediyeye haber verdiklerini söyleyen esnaf Atilla T, ’’Buradan günlük onlarca araç geçiyor ve irili ufaklı en az beş kaza meydana geliyor. Belediyeyi birçok kez çağırdık. Ama ne gelen var ne giden. Rampa olmadığı için insanlar çok rahat ve hız yapıyorlar. Artık bir hal ve çaresi bulunsun‘’ dedi.

Seydi V, ’’ Ben tam bu kazaların olduğu yerin karşısında çalışıyorum. Genelde günlük 4 tane, 5 tane kaza oluyor. Yol büyük. Gelen kişilerde bakıyor rampa yok, ışık yok yükleniyorlar gaza. Belediyeye kaç kere bildirim yaptık. Yapacağız dediler ama gördüğünüz gibi yapmadılar. Şimdi yine bildirim yapacağız. Ama yine dikkate alınacağımızı düşünmüyorum. Artık o kadar çok oluyor ki bu kazalar dönüp bakmıyoruz bile. Bizi öyle alıştırdılar bu duruma, normalleştirdiler. Bu vicdani sorumluluğu ise belediyeye bırakıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Kaza ile ilgili bilgi veren Murat T,’’ Biz çalışıyorduk. Yüksek bir ses duyup dışarıya koştuk. Arabanın biri kaldırımdaydı. İçindeki şoförde hareket yoktu. Hemen koşup ona baktık. İndirdik arabadan ambulansı bekledik. Böyle kazalar çok oluyor. Kime söyleyeceğimizi, dert yanacağımızı şaşırdık. Artık bununla bir ilgilenilsin. Kırmızı ışık mı lazım, rampa mı lazım? Artık yeter yani daha kaç kişinin canının yanmasın ‘’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.