Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Gaziantepli Eray Erdem seçildi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Gaziantepli Eray Erdem seçildi.
"Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Gaziantepli turizmci Eray Erdem seçildi. Aslen Gaziantep’in İslahiye ilçesi nüfusuna kayıtlı uzun süredir Alanya’da turizm, mobilya ve kuyumculuk sektörünün önde gelen firmalarından birisini Yönetim kurulu Başkanı olan ve bölge halkı tarafından sevilen iş insanı Eray Erdem’in Ticaret Odasına seçilmesi Gaziantep’te ve İslahiye ilçesinde sevinçle Karşılandı."

Gaziantepliler Federasyonu Başkan yardımcılığı görevini de sürdüren ve yaklaşık 30 yıldır Alanya’da yaşayan Erdem, turizm sektörüyle girdiği iş hayatına restaurant işletmecisi olarak devam etti. Daha sonraki yıllar sırasıyla kuyumculuk, inşaat, otel işletmeciliği yapan Erdem,  inşaat, emlak ve otelcilik sektörlerinde çalışmalarına devam ediyor. Alanya’da yaptığı başarılı projelerle Gaziantep’in gururu olan Eray Erdem, iş hayatına başladığı günden bu yana bölge Alanya halkının da sevgisini kazandı.


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri bugün Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Heyecanlı geçen seçimde adaylardan Eray Erdem mavi liste, Tunahan Toksöz yeşil liste, Bilal Gömeç’te kırmızı listeyle yerini aldı. Saat 10.00’da başlayan seçim saat 17.00’ye
kadar devam etti. Oy kullanma işleminin bitmesiyle salonda görevliler haricinde herkes dışarı çıkarıldı. Sandıkların açılmasının ardından ise sayım başladı.

7 BİN 96 ÜYE OY KULLANDI
Seçimde ALTSO’nun 9 bin 607 faal üyesinden 7 bin 96’sı oy kullandı. 24 komitesi bulunan ALTSO’da 1, 5 ve 17. komiteler için 2’şer sandık kuruldu. Toplam 27 sandıkta oy kullanan üyeler, 162 komite üyesi ve 69 meclis üyesini belirledi.



Merakla beklenen seçim sonuçlarına göre 24 komiteden 14'ünü Eray Erdem, 5'ini Tunahan Toksöz ve geri kalan 5'ini ise Bilal Gömeç kazandı. Böylelikle ALTSO’da başkanlık koltuğunu devralan isim Eray Erdem oldu.


ERDEM GAZİANTEP AŞIĞI
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  başkanlığına seçilen,  hiç bir zaman bağını Gaziantep'ten koparmayan Eray Erdem:

Gaziantep'ten hiç bir zaman bağımı koparmadım.  Antep aşığıyım, Antep dediniz mi benim için akan sular durur. Alanya’da başkanlığını yaptığım Antepliler derneğimiz var her yıl çeşitli etkinliklerle burada yaşayan Anteplilerle ve Alanyalı dostlarla bir araya geliyoruz, onun dışında Türkiye genelindeki tüm Antepliler derneklerini bünyesinde barındıran İstanbul merkezli Gaziantepliler Federasyonumuz var, orada da son 10 yıldır Federasyon başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim, bunun yanında hem Alanyaya hemde Alanyada yaşayan Anteplilere hizmet etme anlayışı ile  iki dönemdir Alanya belediyesi meclis üyeliği görevinde bulundum.   ALSİAD( Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği )  ve  MÜTBİR (Müteahhitler Birliği) adında iki mesleki dernekte de yönetim üyeliği  kademelerinde uzun süre bu görevlerde bulundum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.