Cumhurbaşkanı Erdoğan, Organize Başkanı Cengiz Şimşek’e ne dedi? İşte o sözler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Organize Başkanı Cengiz Şimşek’e ne dedi? İşte o sözler!
Bir dizi program ve açılışa katılmak üzere Gaziantep'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten özel bir ricada bulundu.

Gaziantep’te halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir önceki gelişinde açılan 300 fabrikanın açılışına inanmayıp, yalan algısı oluşturmaya çalışan muhalefete bu gelişindeki açılışı yapılan 70 fabrikanın en güzel cevap olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten özellikle rica ediyorum. Gaziantep’te yeni açılan fabrikaları incelemeye, görmemeye ve saymaya gelenlere yardımcı olsun" dedi.
Gaziantep'in 6 organize sanayi bölgesi yatırımları, tüketilen elektrik ve güneş enerjisi yatırımları bakımından örnek bir şehir olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te her zaman destek gördüğünü Gaziantep’in her zaman yanında olacağını söyledi. Erdoğan, ayrıca Gaziantep'in ihracattaki başarısından da övgüyle bahsederek kentin üretim, istihdam ve ihracatta ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.