AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ederek, İYİ Parti'ye geçen Fakıbaba kendisini ölümle tehdit eden kişinin ismini verdi

AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ederek, İYİ Parti'ye geçen Fakıbaba kendisini ölümle tehdit eden kişinin ismini verdi
AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba, geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar ailesi arasındaki kavga nedeniyle Yıldız soyadlı bir kişiden ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı. Fakıbaba bugün kendisini tehdit eden ismin kim olduğuna dair ilk kez konuştu. Fakıbaba, bu kişinin Orhan Yıldız olduğunu söyledi.

Ahmet Eşref Fakıbaba, 20 Ekim'de hem AK Parti'den hem de milletvekilliğinden istifa ederek, geçtiğimiz hafta İYİ Parti'ye katıldı. Fakıbaba daha sonra, soy ismi 'Yıldız' olan bir kişi tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Katıldığı canlı yayında ilk defa tehdit edenin ismini verdi.

TEHDİT EDEN KİŞİNİN İSMİNİ VERDİ
Fakıbaba, kendisini tehdit eden kişinin Yıldız ailesinden O.Y isimli kişinin olduğunu açıkladı. Sunucunun, "AK Partili vekil ile alakası var mı?" sorusuna ise, "Yıldız ailesi ile ilgisi var demiyorum. Alakası da olmayabilir. Savcılığa biz bildirdik" diye yanıt verdi.

ÖLÜM TEHDİDİ ALDIĞINI AÇIKLAMIŞTI
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar ailesi arasında kavga olayına ilişkin konuşan Fakıbaba, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ailesi içinden 10-15 kişinin kendisini bulma amacıyla bulunduğu yere gelip tehdit ettiğini söylemişti.

Fakıbaba, "Bana bir televizyon programından sonra devletin misafirhanesine gelip, 10-15 kişi hakaret etti, bağırdı, küfretti. Sadece hakaret etme değil, tehdit de var. Belki yakalamış olsa öldüreceklerdi. 10 gün önce tehdit aldım soy ismi Yıldız olan birinden. Hemen savcılığa verdim" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.