Gaziantep'te Ev Sahipleri ve Emlakçıların Oyunu Ellerinde Patladı! Memur şartlı, birden fazla depozitolu, yıllık lira ödemesi istenen kiralık daireler ellerinde kaldı

Gaziantep'te Ev Sahipleri ve Emlakçıların Oyunu Ellerinde Patladı! Memur şartlı, birden fazla depozitolu, yıllık lira ödemesi istenen kiralık daireler ellerinde kaldı
Gaziantep’te son aylarda yaşanan kiralık daire sıkıntısı tersine döndü. Memur şartlı, birden fazla depozitolu, yıllık lira ödemesi istenen daireleri ev sahiplerinin ve emlakçıların elinde kaldı.

Gaziantep’te yaşanan konut sıkıntısının ardından kent genelinde kiralık dairelere fahiş fiyatlar istenmiş, kiracılardan istenen şartlar da pes dedirtmişti. Memur şartlı, yüksek fiyatlı, yıllık ödeme talep edilen kiralık dairelere talep azaldı. Kentte kiralık daire arayış hareketliliği azalınca konutlar ev sahiplerinin ve emlakçıların elinde kaldı.

SİTELER KİRALIK DAİRELER İLE DOLDU
Emlak satış ve kiralama sitelerinde binlerce ilan yer alırken vatandaşların konutlara ilgisi de bir hayli azaldı. Fahiş kira ücretleri sebebiyle evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşların mağduriyetinin rüzgarı da tersine dönmüş oldu. Vatandaşlar aylarca kiralık daire aradıklarını, fahiş ücretlerle kiralamak zorunda kaldıklarını ve şuanda da konut fazlalığı bulunduğu için ev sahiplerinin elinde kaldığını belirtti.

ŞİMDİ EV SAHİPLERİ DÜŞÜNSÜN
Mağdur edildiklerini belirten vatandaşlar, “Biz kiraları öderken mağdur olduk, ev sahipleri vicdanlı davranmadı. Şimdi konutları ellerinde kaldı. Kiracılara üzülen yoktu, ev sahiplerine de biz üzülmüyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.