WhiteBIT kripto borsasının CEO'su Volodymyr Nosov: «Kripto’yu enflasyonist süreçlere karşı bir koruma olarak güvenle düşünebilirsiniz»

WhiteBIT kripto borsasının CEO'su Volodymyr Nosov: «Kripto’yu enflasyonist süreçlere karşı bir koruma olarak güvenle düşünebilirsiniz»

Blockchain teknolojileri, işletmelerin küresel ekonomik durgunlukla başa çıkmasına yardımcı olacaktır. Birkaç yıl önce kripto piyasası yeni şekillenmeye başladıysa, bugün dijital varlıklar, tasarruf fonlarının güvenliğinin ve güvenilirliğinin bir sembolü haline geldi. Aynı zamanda, kripto para birimi ve blok zinciri teknolojisini faaliyetlerine entegre etmeye başlayan şirketler şimdiden önemli pazar avantajları elde ediyor. Bu, WhiteBIT kripto borsasının CEO'su Ukraynalı Volodymyr Nosov tarafından IBTimes ile yapılan bir röportajda belirtildi.

Olağan ekonomik dünya düzeninin bozulma derecesi büyüyor: Rusya, COVID-19 pandemisinin sonuçları nedeniyle küresel ekonominin hala savunmasız olduğu bir zamanda Ukrayna'da bir savaş başlattı. Pandemi kısıtlamaları sırasında kesintiye uğrayan tedarik zincirleri hala toparlanamadı. Ek olarak, enflasyon ivme kazanmaya devam ediyor: bazı ülkelerde oranı birkaç yılın en yüksek seviyelerine ulaştı.

Volodymyr Nosov göre, dijital varlıklar, fiat düzenleyicilerin ve Wall Street'in hatalarını artık ödemeye istekli olmayanlar için bir fırsat penceresi yaratıyor. Kripto tamamen merkezi değildir: anında ve anonim olarak aktarılabilir, bir bankanın katılımını gerektirmez - komisyon yok, sınır yok. Kripto para birimlerine genellikle dijital altın denir çünkü bu varlık uzun süre saklanabilir. Ek olarak, crypto’yu enflasyonist süreçlere karşı bir koruma olarak güvenle düşünebilirsiniz. Merkez bankalarının kütlesini süresiz olarak artırabileceği fiat para birimlerinin aksine, arzı sınırlıdır.

Uzmana göre, kripto para birimi yalnızca bir yatırım portföyü oluşturmak için değil, aynı zamanda günlük satın alımlar için de kullanılabilir. Bu, gelir elde etmek ve bu ödeme yöntemine sadık müşterileri çekmek için yeni fırsatların yaratılmasıdır.

CEO Volodymyr Nosov'un açıkladığı gibi, Kripto para birimleri dünyasına diğer piyasa oyuncularından önce girmek, bugün bir şirketin elde edebileceği en büyük rekabet avantajlarından biridir. Dünyanın her yerinden insanlar müşteriniz olabilir, ticaret kısıtlaması yoktur ve ödeme yapmak için tek ihtiyacınız olan bir akıllı telefon. Ayrıca işlem maliyetlerindeki düşüşten, anında ödemelerden de bahsedilebilir.

WhiteBIT kripto borsasının Mastercard ile birlikte yeni bir küresel dijital ödeme sistemi oluşturduğunu belirtelim. Kripto borsası ayrıca Weld kripto kartıyla entegre oldu ve kendi WBT tokenini piyasaya sürdü. Tüm bu adımlar, WhiteBIT kullanıcılarının dijital varlıklarının günlük yaşamlarında kullanılabilmesini sağlamaya yöneliktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.