Gaziantep'te bir PTT şubesinde soygun. Silahlı ve maskeli soyguncu etkisiz hale getirdiği görevliden paraları alarak kaçtı. VİDEO HABER

Gaziantep’te bir PTT şubesine gelen silahlı soyguncu, şubeyi kapatmak üzere olan çalışanları korkuttuktan sonra yaklaşık 10 bin lirayı çalarak kaçtı. Şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı.

" Gaziantep'te bir PTT şubesinde soygun. Silahlı ve maskeli soyguncu etkisiz hale getirdiği görevliden paraları alarak kaçtı. Polis bölgeyi abluka altına aldı."


Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi 8 şubat mahallesinde bulunan karaoğlan PTTşubesine gelen maskeli ve silahlı bir kişi elindeki silahı görevlilere doğrultarak,"Bu bir soygundur kasadaki paraları verin" diyerek görevlilere tabancayı doğrulttu. 
İddiaya göre, soygun 17:00'da meydana geldi. PTT Görevlisi  mesai bitimi hizmet binasının kapısını kilitleyeceği sırada görevliye silah doğrultarak binanın içersine itmek suretiyle silahlı doğrultan maskeli soyguncu  kasada bulunan yaklaşık 10 Bin TL'yi soyguncaya vermek zorunda kaldı. 
Soygun girişiminin polise intikalinin ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edilerek çevre güvenliği aldı. Olayın duyulmasının ardından PTT Gaziantep Bölge Müdürü Mevlüt Burkaç'da olay yerine geldiği öğrenildi. Burkaç yaptığı açıklamada" Görevli personelimizi silahlı soyguncu etkisiz hale getirip soygunu gerçekleştirmiş, güvenlik güçlerimiz ile birlikte incelemelerde bulunuyoruz" dedi.

Maskeli ve silahlı soyguncu bölgede polis tarafından her tarafta arandığı belirtildi.

AYRINTILAR GELİYOR.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.