Alkollü içeceklere bir ZAM daha mı geliyor? 28 Ekim alkol fiyatları. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu

Alkollü içeceklere bir ZAM daha mı geliyor? 28 Ekim alkol fiyatları. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, alkollü içeceklere sürekli zam gelirken, bir de ÖTV artırım oranıyla ilgili paylaşımda bulundu. Dündar, alkollü içeceklerin ÖTV oranının yüzde 35-40 seviyesinde olabileceğini ifade ederken, "Bu ÖTV oranından sonra tamamen lüks olacak buna bir de firma zammı gelirse alkolü yasaklamaya gerek kalmayacak, kimse içemeyecek artık" dedi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda zam haberi verdi. Alkol ürünlerine sık sık zam gelirken Dündar, alkollü içeceklerin ÖTV oranıyla ilgili bir bilgi paylaştı.

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz, Türk lirasının değer kaybı ve vergi oranlarının yüksek olmasıyla birlikte alkol fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıla göre yüzde 100'ün üzerinde zamlanan alkol ürünleriyle ilgili şimdi de ÖTV iddiası gündeme geldi.

ALKOLLÜ İÇECEKLERE YÜZDE 3-40 ORANINDA ÖTV ZAMMI YOLDA


Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Twitter hesabından alkollü içeceklerin ÖTV oranını paylaştı. Dündar'ın aktardığına göre, alkollü içeceklerin ÖTV oranı bu yıl yüzde 35 ila yüzde 40 arasında olacak. Dündar'ın Twitter paylaşımı şöyle:

"Bu ÖTV oranından sonra tamamen lüks olacak buna bir de firma zammı gelirse alkolü yasaklamaya gerek kalmayacak, kimse içemeyecek artık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.