SON DAKİKA: Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt şehit oldu! Şehit Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt Nereli, Kaç Yaşında?

SON DAKİKA: Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt şehit oldu! Şehit Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt Nereli, Kaç Yaşında?
Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru sonrasında Kuzey Irak'ta görevini sürdüren Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un şehit olduğu öğrenildi. Pençe-Kilit Harekatı kapsamında bir operasyonda yaralanan Faim Bozkurt, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Şehir Faim Bozkurt nereli, kaç yaşında?

Şehit Faim Bozkurt kimdir? MSB tarafından yapılan duyuruda, Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Kilir Harekatı kapsamında 26 Ekim 2022 Çarşamba günü bölücü terör örgütleri ile girilen çatışmada yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Şehit olan Faim Bozkurt'un şehadet haberi baba ocağında da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Peki Şehit Faim Öztürk nerelidir?


ŞEHİT FAİM BOZKURT KİMDİR? 
Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı kapsamında teröristlerle kurulan sıcak temasta yaralanan Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu öğrenildi. MSB, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini kullandı. 

Şehit Faim Bozkurt'un Batman İli Sason İlçesi Kaşyayla İlçesi Aşağı Mahallede ikamet ettiği bildirildi. Konuyla ilgili vefat başsağlığı mesajı yayımlayan Sason Belediyesi, "Kaşyayla (Gdornik) Köyünden Aşağı Mahallede ikamet eden Hemşehrimiz Nazmi Bozkurt' un oğlu Piade Uzman Çvş FAİM BOZKURT Irakta yürütülen pençe kilit operasyonunda Şehit olarak  Hakkın  rahmetine kavuşmuştur. Belediye Başkanımız Mehmet Şafi YAVUZ Şehidimize  ALLAH'tan rahmet  ailesine, yakınlarına ve milletimize  baş sağlığı diliyor." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.