Soylu''dan İyi Parti'ye Ziyaret

Soylu''dan İyi Parti'ye Ziyaret
"Bir dizi program için Gaziantep'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vefat eden İyi Parti il Başkanı Celal Yıldırım'ın ailesi ve partililere taziye ziyaretinde bulundu. "

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'te katıldığı programın ardından sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde vefat eden İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım'ın ailesi ve partililere taziye ziyaretinde bulundu. Kimsenin beklemediği şekilde taziye evine gelen Süleyman Soylu, Celal Yıldırım’ın ailesine taziye ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaretten partililer ve Yıldırım'ın ailesi oldukça etkilenirken teşekkür dileklerini de iletti.  

Akşener sadece taziye mesajı yayınlamıştı 
Soylu'nun taziye ziyareti şaşkınlığa neden olurken takdir de topladı. Yıldırım'ın vefatı nedeniyle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyadan mesaj yollayarak taziyede bulunmuştu. 

Süleyman Soylu'ya ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekili Ahmet Uzer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'da eşlik etti.


Bir dizi program Gaziantep İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vefat İyi Parti il Başkanı Celal Yıldırım ailesi partililer taziye ziyareti Memohaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.