Gaziantep'te Neler Oluyor? Gaziantep'te Tarikatçılar Pavyona Gitti! SOSYAL MEDYA'DA BU GÖRÜNTÜ KONUŞULUYOR! PAVYONDA Sahnede dua etmeye başladılar... İŞTE O ANLAR

Gaziantep'te Bir tarikata bağlı olduğu iddia edilen tebliğcilerin (bir şeyi veya bir haberi ulaştırmak) yaptıkları ziyaret görüntüleri, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Gece kulübü, pavyon ve gazinolara yaptıkları ziyaret ve söylemleriyle tepkilerin hedefi olan tebliğciler, soluğu yine Gaziantep’te bir pavyonda aldı.


Gaziantep'te bir pavyonu ziyaret eden tebliğciler, sahnede mikrofonu alıp duaya başladı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde dua edildiği sırada pavyon çalışanlarının ellerini açarak "Amin" dedikleri görüldü.

Söz konusu tebliğciler “Bu Gaziantep şehrimize geldik, yarabbi buradaki amin diyen abilerimizi, ablalarımızı, bütün fitnelerden, fesatlardan, nazarlardan, büyülerden, sihirlerden muhafaza eyle yarabbi” şeklinde dua etti.

Pavyondaki dua görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

TEBLİĞ NE DEMEK?

Sözlükte “bir şeyi veya bir haberi ulaştırmak” anlamındaki teblîğ kelâm ilminde “peygamberlerin yükümlü olduğu tebliğ görevi, onların vahiy yoluyla aldıkları bilgiyi insanlara ulaştırması” demektir 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.