Gaziantep FK'da Erol Bulut’un transfer planı

Gaziantep FK'da Erol Bulut’un transfer planı
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, takımının geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bulut, devre arasında en az iki transfer yapmak istediklerini belirterek, yönetime mesaj yolladı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Sarıyerspor”u 4-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Gaziantep Futbol Kulübü”nde teknik direktör Erol Bulut, takımının geleceği hakkında konuştu.

ALANYA MAÇI ZOR OLACAK
Bulut, bay geçirecekleri bu arayı çok iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, “ Son iki maçta çok iyi mücadele ettik. Sarıyer maçında da ayakta kalmamız gerekiyordu. Gaziantep olarak kupada en iyi sonuçları almak istiyoruz. Şimdi önümüzdeki bir Alanya maçı var. Bu maçın da zor alacağını söyleyebilirim. Ligde şu anda her takım her takımı yenebiliyor. Bizde Alanya deplasmanına galibiyet için gideceğiz” dedi.

OCAK AYINA KADAR EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, devre arası transfer döneminde takıma en az iki takviye yapacaklarını bir kez daha dile getirdi. Alanyaspor maçıyla birlikte ligde çıkışa devam etmek istediklerini belirten Bulut, “Önümüzdeki bir dünya kupası var. Lige ara verilecek. Bu araları çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Devre arasında Ocak transferinde ise en az iki futbolcu almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.