Hızlı Hosting Hizmetlerinin Tercih Edilen Adresi

Hızlı Hosting Hizmetlerinin Tercih Edilen Adresi

Türkiye'de hızlı ve güvenilir hosting hizmetleri sunan bir firma olarak bilinen https://hayalhosting.com Hayalhosting, alanında uzman bir ekip ile çalışmalarını sürdürür. Bir web sitesinin konu olduğu tüm alanlarda geniş bir hizmet kapasitesine sahip olan firma, müşterilerinin beklentilerini yerine getirmek için elinden gelenin daha fazlasını yapar.

Firmanın önceliği müşteriye ait olan internet sitesinin ve kimliğinin korunmasına yöneliktir. Hosting, domain satın alma ve domain sorgulama ile beraber sunucu hizmetlerini Hayalhosting üzerinden satın alabilirsiniz.

VDS Sunucu Hizmetleri

Bir web sitesinin sanal sunucular üzerinden koruma altına alınması gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından gelebilecek herhangi bir saldırıya karşı önlem alınması anlamına gelir.

Hayal Hosting şirketi bu anlamda alanında uzman ekibi ile beraber sizlere hem hızlı hem de güvenilir bir hizmet sunar. VDS sanal sunucu hizmetleri kapsamında alacağınız paketlerden birisinin özellikleri;

4 Core Cpu Intel Xeon E5 Serisi

70 GB NVME SSD Disk

6 GB ECC RAM

Linux / Windows

Ücretsiz Plesk Panel

VDS Kontrol Paneli

Limitsiz Trafik

Voxility DDOS Koruması

1 Gbps Port

Türkiye Lokasyon

%99 Uptime şeklindedir. Bu özelliklerin hepsi paketlerin içeriklerine göre değişkenlik göstermekle beraber, müşterinin uygun fiyat garantisi ile hizmet alabilmesi sağlanır.

Web Hosting ile Web Sitenizi Geliştirin

Hayalhosting firmasının sunduğu hizmetlerden birisi olan wordpress hosting, web sitenizi geliştirebilmeniz açısından önem taşır ilgili detaylara da https://hayalhosting.com/wordpress-hosting/ adresinden erişebilirsiniz. Cloud Linux hosting alt yapısına sahip olan firma sunduğu paketler kapsamında müşterilerinin kendi bütçeleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet almalarına olanak tanır. Alanında uzman ekibi ile yenilikçi bir yaklaşım sergileyen Hayalhosting, süper başlangıç paketi ile sizlere deneme imkanı da sunar.

Reseller Hosting Hizmetlerinin Kapsamı

Hayalhosting şirketinin sunduğu hizmetlerden birisi olan reseller hosting, web sitesinin alt yapısının güçlendirilmesi için gereklidir. Ömür boyu ücretsiz SSL sertifikası imkanı da sunan firmanın bu alandaki hizmetleri rakip firmalara göre hem daha güvenilir hem de daha ekonomik bir şekilde hayata geçer.

7/24 destek hizmeti sayesinde müşterilerini hem satış öncesi hem satış sırasında hem de satış sonrası yalnız bırakmayan firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutar.

Ekonomik Fiyatlarla Hosting Hizmeti Alın

Rakiplerine oranla daha ekonomik paketler sunarak müşterilerinin beğenisini toplayan Hayalhosting şirketi, sunduğu paketlerle her müşterinin ihtiyacına ve bütçesine göre hizmet anlayışına sahiptir.

Türkçe cPanel kullanımı sayesinde müşterilerin kendi web sitelerinde tek tıkla kurulum yapmaları sağlanır. Firmanın sunduğu avantajlı hizmetlerden birisi olan ücretsiz taşıma desteği, web sitesinin hosting hizmetlerine taşınması için önem taşır. Firma bu anlamda sadece tek web sitesi ile sınırlı kalmayarak müşterilerine ait olan tüm web siteleri için ücretsiz taşıma imkanı sunar.

Hayalhosting ile Hosting Hizmetlerinizi Güvenilir Şekilde Alın

Hosting ve sunucu hizmetlerini çeşitli alt yapıları ile destekleyen ve müşteri güvenliğini birinci planda tutan Hayalhosting şirketi, güvenliğin sağlanması için gereken her türlü etkeni özverili bir şekilde kullanır.

Satış sonrası web sitesinde yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda firmanın teknik destek ekibi anında müdahale ederek web sitesini yeniden kurar. Bu kurulum işlemi yedekleme yapılmasından ötürü 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.