Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi... Gaziantep Dahil Binali Yıldırım'a geçmiş olsun mesajları

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan aracın Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptığı, Yıldırım ve Ayrım'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Binali Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldıklarını belirtirken geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ'da bulunan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, trafik kazası geçirdi.

Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın içinde bulunduğu araç, Zengilan Havalimanı yolunda kaza yaptı.

Sağlık durumları iyi olan Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım, kontrol amacıyla sağlık ekipleri eşliğinde helikopterle Bakü'de bir hastaneye götürüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım'ın kazayı hafif atlattığını Yıldırım ve Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

BİNALİ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Binali Yıldırım, "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah'a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI


KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yıldırım ve Ayrım'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tatar mesajında şu ifadeleri kullandı:

''Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Sn. Binali Yıldırım ve milletvekili Şamil Ayrım'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sağlık durumlarının iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını memnuniyetle öğrendim. Kendilerine acil şifalar diliyorum.''

''Cenab-ı Hak'tan acil şifalar niyaz ediyorum''

Meclis Başkanı Mustafa Şentop'ta Yıldırım ve Ayrım için taziye mesajı yayımladı:


''Azerbaycan ziyareti esnasında, TBMM eski başkanlarından Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın kaza geçirdiğini üzüntüyle öğrendim. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kazada yaralanan bütün arkadaşlarımıza Cenab-ı Hak'tan acil şifalar niyaz ediyorum.''

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da kaza sonrası Yıldırım ve Ayrım için geçmiş olsun dileklerini iletti

Ömer Çelik

Bakü’de hastanedeyiz. Efkan Ala beyle beraber doktorlardan bilgi aldık şimdi. Genel Başkan Vekilimiz Sn Binali Yıldırım’ın, milletvekilimiz Sn Şamil Ayrım’ın ve koruma arkadaşımız Oğuzhan’ın sağlık durumları şükür iyi. Tedbir amaçlı bu gece hastanede gözetim altında olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.