Azerbaycan Telefon Fiyatları

Azerbaycan Telefon Fiyatları

Azerbaycan Telefon Fiyatları hakkında tüm doğru bilgiler sizlerle. Azerbaycan iPhone fiyatları pahalı mı? Günümüzün en büyük teknolojik gelişmelerinden biri olan akıllı telefonlar git gide fiyatları artmaya başladı. Fakat bazı ülkelerde ise bu fiyatları değerlendirdiğimizde Türkiye'ye göre çok daha uygun olabilir. Bakalım özellikle Azerbaycan da bu ülkeler arasında mı? Gidip seyahat edip telefonu alıp gelsem daha ucuza gelir mi? Hem gezmiş olurum dediğinizi duyar gibiyiz.

Özellikle yakın olması sebebiyle gidip almak mantıklı olabilir. Çünkü gerek iPhone gerek Samsung marka olsun Azerbaycan Telefon Fiyatları oldukça ucuzdur. Özellikle bunun sebebi vergilerin düşük ve rekabet oranının fazla olmasıdır.

Azerbaycan Telefon Fiyatları 2023

Azerbaycan Telefon Fiyatları 2023 yılında da oldukça ucuzdur. Hatta seyahat edip gelseniz bile aşağı yukarı aynı fiyata gelmektedir. Ayrıca ortalama fiyatlardan bahsedecek olursak iPhone fiyatları %10-15 arası daha uygundur. Özellikle Samsung fiyatları ise iPhoneye göre daha ucuzdur. Bu oran %15-20 arasında değişmektedir. Gelin detaylıca fiyatları model model inceleyelim.

Azerbaycan iPhone Fiyatları

Azerbaycan Telefon Fiyatları hakkında en merak edilen marka tabi ki iPhone oluyor. Ünlü alışveriş sitelerinden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda her marka model için en güncel Azerbaycan iPhone Fiyatları:

iPhone 11 Azerbaycan Fiyatı 2023

Apple marka telefonların en sevilen modeli günümüzde hala iPhone 11 modelidir. Yeni çıkan modeller olsa bile yine de 11 modelini tercih edenler oldukça fazladır. Güncel fiyatları merak ediyorsanız ise şöyledir:

Apple iPhone 11 64 GB: 12559 Türk Lirası

Apple iPhone 11 Pro: 19681 Türk Lirası

Apple iPhone 11 Pro Max: 27335 Türk Lirası

iPhone 12 Azerbaycan Fiyat

iPhone 12 64 GB: 17.000 TL

iPhone 12 Pro Max: 27.980 TL

iPhone 13 Azerbaycan Fiyatı

Apple iPhone 13: 19000 Türk Lirası

Apple iPhone 13 Pro: 24000 Lirası

Apple iPhone 13 Pro Max: 28000 Türk Lirası

Azerbaycan'da iPhone 14 Fiyatı

Apple iPhone 14: 25000 Türk Lirası

Apple iPhone 14 Pro: 31000 Lirası

Apple iPhone 14 Pro Max: 42000 Türk Lirası

Azerbaycan Samsung Telefon Fiyatları

Özellikle Samsung markası hala oldukça sık kullanılıyor. Yeni samsung telefonları da oldukça yüksek teknolojik parçalar kullanılmıştır. Fiyat listesi ise şöyledir:

Samsung Galaxy Note20 Ultra: 25000 Türk Lirası

Samsung Galaxy S22 5G: 18000 Türk Lirası

Azerbaycan Telefon Fiyatları Ucuz Mu? Alınır Mı?

Aldığınız yere göre Azerbaycan Telefon Fiyatları değişse de ülkemizden daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Android cihazların daha uygun olduğunu belirtelim. Azerbaycan'ın vergi oranlarının daha ucuz olması sebebiyle daha uyguna telefon alabilirsiniz.

Son olarak Azerbaycan Telefon Fiyatları hakkında tüm detayları sizlerle paylaştık, bu tarz yazıların devamı için alttaki bağlantıya tıklayıp farklı yazılara ulaşabilirsiniz.

Yazı Kaynağı: https://www.bizdekalmasin.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.