140 adet S plaka kiralama ihalesi yapılacaktır

140 adet S plaka kiralama ihalesi yapılacaktır

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
 
MADDE 1 - İHALENİN KONUSU VE YAPILIŞ ŞEKLİ:Resmi ya da özel kuruluşlara toplu taşıma hizmeti (servis) vermek amacı ile kullanılan ve Gaziantep İl sınırları içerisinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına tescilli 27 S plaka serisine kayıtlı, Nizip ilçesine 85, İslâhiye ilçesine 20, Nurdağı ilçesine 15, Araban ilçesine 10 ve Yavuzeli ilçesine 10 adet olmak üzere, toplam 140 adet plakanın 30 yıl süreyle işlettirilmesi işidir. Söz konusu ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/c maddesine göre açık teklif usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.
MADDE 2 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihaleye ait şartnameyi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin web adresinden (https://www.gaziantep.bel.tr/tr/ihaleler) temin edeceklerdir. Çıktısı alınan şartname, ihaleye teklif vermeye yetkili kişi tarafından imzalanarak ihale dosyasına konulacaktır.
İhale şartname bedeli 100,00-TL olup, birden fazla plakaya teklif verecek istekliler bir adet şartname bedeli yatıracaklardır.
Bilgi için iletişim numarası: 0.342.2111200 – Dâhili:8652 (UKOME ve Otoparklar Şube Müdürlüğü)

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1064173/vasita-ticari-arac-ve-ticari-hat-plaka-140-adet-s-plaka-kiralama-ihalesi-yapilacaktir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.